Μυστήριο με το θάνατο αεροσυνοδού στις Φιλιππίνες. 11 άνδρες κατηγορούνται ότι την βίασαν και κατέληξε

Έντεκα άνδρες κατηγορούνται για ομαδικό βιασμό και φόνο μίας 23χρονης αεροσυνοδού από τις Φιλιππίνες

Η 23χρονη Κριστίν Αντζέλικα Ντασέρα βρέθηκε αναίσθητη στην άδεια μπανιέρα ενός δωματίου τετράστερου ξενοδοχείου της πόλης Μακάτι των Φιλιππίνων, όπου γιόρταζε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με φίλους της. Τρεις φίλοι της και μέλη του προσωπικού του ξενοδοχείου, μετέφεραν την αεροσυνοδό από το Τζένεραλ Σάντος Σίτι στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα διαγνώστηκε ο θάνατός της.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Μακάτι, συνταγματάρχης Χάρολντ Νεπόσιταρ, αποκάλυψε ότι εν αναμονή των αποτελεσμάτων της τοξικολογικής ανάλυσης και της νεκροψίας απαγγέλθηκαν προσωρινά κατηγορίες σε 11 άνδρες που ήταν μαζί με την αεροσυνοδό την ώρα του θανάτου της. «Μόνο τρεις από αυτούς ήταν φίλοι της. Οι άλλοι της ήταν σχεδόν άγνωστοι», πρόσθεσε. Στη σορό του θύματος βρέθηκε σπέρμα, ενώ το κορμί της ήταν γεμάτο με μελανιές και γρατζουνιές.

Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram στις 28 Οκτωβρίου εμφανιζόταν με προστατευτική μάσκα να ακουμπά στην πόρτα αεροσκάφους. «Η τελευταία πτήση μιας εφιαλτικής χρονιάς», ανέφερε η αεροσυνοδός στους 12.800 ακολούθους της. Λίγες μέρες νωρίτερα είχε αναρτήσει και μια φωτογραφία της σημειώνοντας: «Τα πρώτα Χριστούγεννά μου μακριά απ’ το σπίτι μου».

H έρευνα για τις συνθήκες του θανάτου της συνεχίζεται.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Η καλλιτέχνις που οι άνδρες έκλεβαν τις ιδέες της. Η Yayoi Kusama, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δύο φορές, έπασχε από νευρικούς κλονισμούς και έμενε σε άσυλο για να μπορεί να δημιουργεί

The post Μυστήριο με το θάνατο αεροσυνοδού στις Φιλιππίνες. 11 άνδρες κατηγορούνται ότι την βίασαν και κατέληξε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα