Απονομή βραβείων και παρουσίαση της έκδοσης των διακριθέντων διηγημάτων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου και ώρα 18:30, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα του Εθνικού Ιστορικού Μουσείου, τιμητική εκδήλωση για τους συμμετέχοντες στον λογοτεχνικό διαγωνισμό «1 φράση + 821 λέξεις για το 1821», που οργάνωσε το Εθνικό Ιστορικό Μουσείο με αφορμή τον επετειακό εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ο διαγωνισμός που ξεκίνησε στις 8 Δεκεμβρίου 2018 και ολοκληρώθηκε στις 25 Μαρτίου 2019, πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του δήμου Αθηναίων, μέγας δωρητής της οποίας είναι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Στη

εκδήλωση θα παραστούν μέλη της κριτικής επιτροπής, θα βραβευθούν τα διακριθέντα διηγήματα, θα δοθούν τιμητικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της έκδοσης «Αν δεν είμεθα τρελοί, δεν εκάναμεν την επανάστασιν» (Αθήνα, ΙΕΕΕ 2019) όπου περιλαμβάνονται τα 41 πρώτα διήγημα του διαγωνισμού.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Τασούλα Επτακοίλη.

The post Απονομή βραβείων και παρουσίαση της έκδοσης των διακριθέντων διηγημάτων του Λογοτεχνικού Διαγωνισμού appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Αναζητήσεις
απονομη βραβειων για τον διαγωνισμο 821 λεξεις
Τυχαία Θέματα