Μεθυσμένος φέρεται να ήταν ο οδηγός που παρέσυρε τον 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο. Ο χειρουργός πατέρας έδωσε μάχη να κρατήσει το παιδί του στη ζωή

Ποσότητα αλκοόλ αρκετά πάνω από το επιτρεπόμενο όριο είχε καταναλώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός που παρέσυρε με το αυτοκίνητό του την παρέα των παιδιών με τα ποδήλατα στον Καραβόμυλο Φθιώτιδας, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ένας έφηβος, μπροστά στα μάτια του δίδυμου αδελφού του.

Με βάση πληροφορίες, στο αίμα του 44χρονου αλβανικής υπηκοότητας βρέθηκε αυξημένη ποσότητα οινοπνεύματος. Η έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Στυλίδας συνεχίζεται, προκειμένου να εξακριβωθεί υπό ποιες συνθήκες ο αλλοδαπός έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε πάνω

στα ποδήλατα του Μάριου και του φίλου του, στον δρόμο- καρμανιόλα Αχινού- Καραβόμυλου, λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Πέμπτης.

Μια ακόμη λεπτομέρεια του δράματος είναι ότι ότι από τους πρώτους που έφτασαν στο σημείο ήταν ο πατέρας των δίδυμων αγοριών Σωτήρης Λέτσος, ο οποίος είναι χειρουργός και πάλεψε να κρατήσει στη ζωή του το παιδί του, που ήταν βαριά τραυματισμένο.

Αλλά και η μητέρα του Μάριου, Όλγα Λέγγα, η οποία είναι και εκείνη γιατρός στο νοσοκομείο Λαμίας, υποδέχθηκε τον αιμόφυρτο γιο της στα Επείγοντα όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Οι γιατροί διασωλήνωσαν τον άτυχο μαθητή της Β΄Γυμνασίου, όμως λίγη ώρα αργότερα κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους γονείς και τον δίδυμο αδελφό του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας του δυστυχήματος.

Αυτό ήταν το δεύτερο θανατηφόρο τροχαίο με θύματα ποδηλάτες μέσα σε δυο μήνες. Τον Ιούνιο στην Πτολεμαΐδα, μια 62χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, παρασύροντας έξι ποδηλάτες της ερασιτεχνικής ομάδας ποδηλασίας Assos- Forbikes Cycling Team. Μεταξύ αυτών, ήταν ο 25χρονος Γιώργος Μίλτσης και ο 26χρονος φίλος του Γιώργος Πράσσος, οι οποίοι τραυματίστηκαν θανάσιμα.

με πληροφορίες από protothema

The post Μεθυσμένος φέρεται να ήταν ο οδηγός που παρέσυρε τον 14χρονο ποδηλάτη στον Καραβόμυλο. Ο χειρουργός πατέρας έδωσε μάχη να κρατήσει το παιδί του στη ζωή appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα