Μέγκαν Μαρκλ. Τώρα είμαι ελεύθερη να εκφράσω τη δική μου άποψη. Τι αναφέρει σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι

Η Μέγκαν, η δούκισσα του Σάσεξ της Βρετανίας, είπε ότι έδωσε μια εκ βαθέων συνέντευξη στην Αμερικανίδα παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρι που θα μεταδοθεί την Κυριακή, διότι είναι πλέον ελεύθερη να εκφράσει τη δική της άποψη τώρα που η ίδια και ο σύζυγος της, ο πρίγκιπας Χάρι, αποσύρθηκαν από τα βασιλικά τους καθήκοντα.

Η 39χρονη Μέγκαν και ο 36χρονος Χάρι άφησαν άναυδη τη βασιλική οικογένεια πέρυσι τον Ιανουάριο, ανακοινώνοντας ότι αποχωρούν από τον επίσημο βασιλικό τους ρόλο για να ζήσουν

στην Καλιφόρνια. Το ‘διαζύγιο’ επιβεβαιώθηκε τον περασμένο μήνα, όταν ανακοινώθηκε ότι έδωσαν συνέντευξη στη Γουίνφρι.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

«Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε τις δικές επιλογές με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσα να είχα πει ‘ναι’ (σε προηγούμενο αίτημα για συνέντευξη). Δεν ήταν δική μου επιλογή», δήλωσε η Μέγκαν στη Γουίνφρι σε απόσπασμα της συνέντευξης που δημοσιοποίησε σήμερα CBS ενόψει της μετάδοσης της Κυριακής.

Η συνέντευξη, διάρκειας δύο ωρών, που θα κάνει πρεμιέρα στο βρετανικό δίκτυο ITV, τη Δευτέρα στις 21:00 τοπική ώρα, προκάλεσε από την πρώτη στιγμή κλίμα έντασης καθώς θα μεταδοθεί λίγες ώρες αφότου η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ στείλει το μήνυμα για την «Ημέρα της Κοινοπολιτείας.

«Είναι πραγματικά απελευθερωτικό να μπορείς να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο με κάποιο τρόπο να μπορείς να λες ‘ναι’… να μπορείς απλά να κάνεις μια δική σου επιλογή και απλά να μπορείς να εκφράσεις την προσωπική σου άποψη».
Σε προηγούμενο απόσπασμα, η Μέγκαν λέει στη Γουίνφρι ότι το Μπάκιγχαμ «διαιωνίζει ψεύδη» για την ίδια και τον σύζυγό της.

#EXCLUSIVE: In this extended first clip from @Oprah's interview with Prince Harry and Meghan, The Duchess of Sussex says what it means to be able to speak for herself.

It comes one year after the couple left England and stepped back from full-time royal life.#OprahMeghanHarry pic.twitter.com/o3AdxpmLrh

CBS This Morning (@CBSThisMorning) March 5, 2021

Υπενθυμίζεται ότι σε προηγούμενο απόσπασμα, η Μέγκαν λέει στη Γουίνφρι ότι το Μπάκιγχαμ «διαιωνίζει ψεύδη» για την ίδια και τον σύζυγό της, αναφερόμενοι σε όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες και θέλουν την Αμερικανίδα να φέρεται με άσχημο τρόπο σε εργαζόμενους στο παλάτι.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Μέγκαν Μαρκλ. Τώρα είμαι ελεύθερη να εκφράσω τη δική μου άποψη. Τι αναφέρει σε απόσπασμα που κυκλοφόρησε από τη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα