Ματωμένα αποτυπώματα στο «φορτηγό της φρίκης» στο Έσσεξ. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί με το θέαμα των 39 παγωμένων σορών. Τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής

Τις αγωνιώδεις στιγμές που έζησαν οι 39 άνθρωποι που ήταν παγιδευμένοι στο λεγόμενο φορτηγό της φρίκης στο Έσεξ μαρτυρούν τα ματωμένα αποτυπώματα που βρέθηκαν στις πόρτες του κοντέινερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες των βρετανικών μέσων ενημέρωσης, τα 39 θύματα προσπαθούσαν μάταια να καλέσουν σε βοήθεια.  «Όταν άνοιξε η πόρτα του κοντέινερ, σοκαρίστηκαν στο θέαμα δεκάδων πτωμάτων στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο. Υπήρχαν ματωμένα ίχνη από παλάμες σε όλη την πόρτα του φορτηγού όπου πρέπει να χτυπούσαν ζητώντας βοήθεια», ανέφερε η πηγή της βρετανικής αστυνομίας.

Μέχρι στιγμής για την υπόθεση έχουν συλληφθεί τέσσερα άτομα: Εκτός από τον οδηγό η αστυνομία συνέλαβε έναν 48χρονο Βορειοϊρλανδό, ο οποίος είναι ύποπτος με τις κατηγορίας της παράνομης μεταφοράς ανθρώπων και της ανθρωποκτονίας.

Η αστυνομία είχε ανακοινώσει νωρίτερα τη σύλληψη μίας 38χρονης γυναίκας και ενός συνομηλίκου της με την κατηγορία της συνωμοσίας για διακίνηση ανθρώπων και ανθρωποκτονία. Πρόκειται για ένα ζευγάρι, από το Γουόρινγκτον, την Τζοάνα Μάχερ και τον σύζυγό της, Τόμας.

Οι δυο τους είχαν δηλώσει την Πέμπτη στη βρετανική εφημερίδα ότι είχαν πουλήσει την καμπίνα του φορτηγού πριν από έναν χρόνο σε μια εταιρεία στην Ιρλανδία, αλλά η αστυνομία έκανε έφοδο στο αξίας 400.000 λιρών σπίτι τους και τους συνέλαβε.

Reader

The post Ματωμένα αποτυπώματα στο «φορτηγό της φρίκης» στο Έσσεξ. Σοκαρισμένοι οι αστυνομικοί με το θέαμα των 39 παγωμένων σορών. Τέσσερις συλλήψεις μέχρι στιγμής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα