2 δισ δολάρια κέρδισε μέσα σε 24 ώρες ο Έλον Μασκ της Tesla. Γιατί δεν μπορεί να τα εισπράξει

Ο ιδιοκτήτης της Tesla, Έλον Μασκ έγινε πλουσιότερος κατά δύο δισεκατομμύρια δολάρια χάρις την απότομη άνοδο των μετοχών, την ώρα που οι «αντίπαλοι» του κερδοσκόποι έχασαν 1,6 δισ.

Ο Έλον Μασκ που με αναρτήσεις του στο Twitter έχει εκφράσει ανοιχτά την αντιπάθεια του προς τους κερδοσκόπους κατηγόρησε την Wall Street για υποτιμητική κερδοσκοπία, ποντάροντας στην αποτυχία της Τεσλα, χαρακτηρίζοντας τους ως «βλάκες που θέλουν να πεθάνουμε» και περιέγραψε την καμπάνια ενάντια στην εταιρία ως «επώδυνη».
Πλέον ο Μασκ είναι αυτός που πανηγυρίζει και όχι οι κερδοσκόποι.

Η Τέσλα παρουσίασε απίστευτα κέρδη το βράδυ της Τετάρτης της τάξεως των 6,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων και ρυθμισμένα έσοδα 1,86 δολάρια ανά μετοχή σε σχέση με τις αναμενόμενες απώλειες των 0,42 cent ανά μετοχή.

Ο Μασκ έτσι έγινε πλουσιότερος την Πέμπτη κατά δύο δισεκατομμύρια δολάρια καθώς έχει το 22% των μετοχών της Τέσλα, ενώ οι κερδοσκόποι έχασαν 1,6 δισεκατομμύρια.

Σχετικά με τα χρήματα αυτά τα λεφτά προς το παρόν βρίσκονται στα χαρτιά, αφού αν θέλει ο Μασκ να τα πάρει στα χέρια του θα πρέπει να διπλασιάσει την αξία της εταιρίας του.

Πηγή: www.inc.com

The post 2 δισ δολάρια κέρδισε μέσα σε 24 ώρες ο Έλον Μασκ της Tesla. Γιατί δεν μπορεί να τα εισπράξει appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα