Μαλεσίνα. Πάνω από 150 τα κρούσματα κορονοϊού. Γάμος με 200 άτομα χωρίς μάσκες και ανοιχτές καφετέριες έφεραν το lockdown

Ένας γάμος με πάνω από 200 άτομα που δεν φορούσαν μάσκες και δεν τηρούσαν τις αποστάσεις ασφαλείας αλλά και ανοιχτές καφετέριες όπου ηλικιωμένοι και νεαροί έβλεπαν αγώνες ποδοσφαίρου παρά την απαγόρευση έφερεαν το lockdown στη Μαλεσίνα και ευρύτερα στον Δήμο Λοκρών.

Έως τώρα τα κρούσματα σε όλο τον δήμο Λοκρών έχουν φτάσει τα 186, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ. Το 90% αυτών εντοπίζονται στη Μαλεσίνα. Σύμφωνα

με πληροφορίες θετικός στον ιό είναι και ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαλεσίνας Κώστας Μάκρου, ο οποίος παραβρέθηκε στον γάμο.

Η τελετή έγινε στις 21 Φεβρουαρίου με 30 άτομα μέσα στο ναό και τουλάχιστον 200 στο προαύλιο χωρίς να τηρούνται τα μέτρα και οι αποστάσεις.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας ….

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι που παντρεύτηκε στο χωριό ζει μόνιμα στην Αθήνα. Και οι δυο έχουν καταγωγή από τη Μαλεσίνα και αποφάσισαν να παντρευτούν στο χωριό τους καθώς η Αττική είναι στο «κόκκινο» λόγω των κρουσμάτων. Όπως λένε πληροφορίες παρόντες ήταν αρκετά μέλη της επίσημης τοπικής κοινότητας αλλά και άτομα από τον Δήμο Λοκρών. Μάλιστα η νύφη φέρεται να είναι κόρη μέλους του ΔΣ της Μαλεσίνας, όπως λένε οι ίδιες πηγές.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, δύο γυναίκες από μία οικογένεια που πολλά από τα μέλη της νοσηλεύονται, πιθανολογούν ότι κόλλησαν από την ανοιχτή καφετέρια.

H Πολιτική Προστασία αποφάσισε να επιβάλει 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός από συγκεκριμένους λόγους, όπως της υγείας.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου…

The post Μαλεσίνα. Πάνω από 150 τα κρούσματα κορονοϊού. Γάμος με 200 άτομα χωρίς μάσκες και ανοιχτές καφετέριες έφεραν το lockdown appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα