Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών στη Θεσαλονίκη – Έκρυβε 50 κιλά ηρωίνη κάτω από ηλεκτρικό πατίνι

Στην σύλληψη μέλους κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που δρα σε διεθνές επίπεδο, πέτυχαν αστυνομικοί της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κατερίνης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας.

Κατασχέθηκαν περισσότερα από 50 κιλά ηρωίνης και συνελήφθη σημαντικό στέλεχος οργανωμένου

διεθνούς κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών που προέρχονται από έτερη χώρα.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Πρόκειται για έναν 31χρονο Έλληνα , που είχε ως ρόλο την παραλαβή, τη μεταφορά και παράδοση ποσοτήτων ηρωίνης με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους στην ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στην πόλη της Αθήνας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών και βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων.

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα 28 Φεβρουαρίου στα Διόδια Αιγινίου, ακινητοποιήθηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 31χρονος για έλεγχο στον οποίο ο δράστης προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Έπειτα από έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν κρυμμένα, κάτω από ηλεκτρικό πατίνι και εντός φίλτρου ενεργού άνθρακα που περιέχονταν εντός χάρτινων συσκευασιών, 98 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 51 κιλών και 345 γραμμαρίων τα οποία και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, από δύο οικίες, καθώς και από την κατοχή του συλληφθέντα, κατασχέθηκαν, 1 γυάλινο δοχείο που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης και 1 κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.  Τέλος, σε βάρος του συλληφθέντα βεβαιώθηκε πρόστιμο από το Τμήμα Τροχαίας Κατερίνης, για παραβίαση των μέτρων που αφορούν στον περιορισμό της πανδημίας του κορoνοϊού. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Συνελήφθη μέλος διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών στη Θεσαλονίκη – Έκρυβε 50 κιλά ηρωίνη κάτω από ηλεκτρικό πατίνι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα