Λύθηκε το μυστήριο με το ματωμένο γκράφιτι στον Πύργο. Το αίμα ανήκει σε 22χρονο ο οποίος αυτοτραυματίστηκε για να το φτιάξει. Ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα

Ένας 22χρονος που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να είναι ο δράστης του περιστατικού με το γκράφιτι στο ΚΑΠΗ του Πύργου.

Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, όταν κάτοικοι του Πύργου εντόπισαν γκράφιτι από κηλίδες αίματος στο χώρο του ΚΑΠΗ που στεγάζεται και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας και σε Αθλητικό Κέντρο.  Ο νεαρός είχε τραυματιστεί στο χέρι και εν συνεχεία προκάλεσε και νέο τραύμα στον εαυτό του προκειμένου να γράψει τα συνθήματα,

κάποια εκ των οποίων ήταν υβριστικά ως προς την αστυνομία.

Ο 22χρονος μένει σε χωριό του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας για άγνωστο λόγο αφού αυτοτραυματίστηκε άρχισε να κάνει γκράφιτι και να γράφει συνθήματα στους τοίχους. Η υπόθεση με την οποία ασχολήθηκαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, εξιχνιάστηκε και σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το οικογενειακό του περιβάλλον του 22χρονου έχει ζητήσει ψυχιατρική γνωμάτευση.

Reader

The post Λύθηκε το μυστήριο με το ματωμένο γκράφιτι στον Πύργο. Το αίμα ανήκει σε 22χρονο ο οποίος αυτοτραυματίστηκε για να το φτιάξει. Ο νεαρός φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα