«Το ροτβάιλερ ζήλευε το μωρό. Το άρπαξε και το χτυπούσε σε τοίχους και έπιπλα» κατέθεσε η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του από την επίθεση του σκύλου στα Γλυκά Νερά

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες για τον τραγικό θάνατο του βρέφους στα Γλυκά Νερά, από τα δαγκώματα του ροτβάιλερ.  Όπως κατέθεσε η μητέρα  το σκυλί αγρίεψε, έσκισε τη σήτα και μπήκε μέσα στο σαλόνι, αρπάζοντας το μωρό.

«Το άρπαξε και άρχισε να το χτυπάει σε τοίχους και έπιπλα. Το κρατούσε με το στόμα του και κατάφερα να το βγάλω και να το μεταφέρω στο νοσοκομείο», είπε στις Αρχές η μητέρα του βρέφους. Εκεί οι γιατροί είδαν σοκαρισμένοι τα τραύματα του μωρού και για περίπου 30 λεπτά προσπάθησαν να το κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν ήδη αργά.

«Δεν αντιδρούσε

σε ερεθίσματα και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Έφερε σε όλο τον κορμό αιματηρές εκδορές και εκχυμώσεις», είπε ο αναπληρωτής διοικητής του Παίδων Πεντέλης.

Το σκυλί φαίνεται πως ζήλευε το μικρό κοριτσάκι της οικογένειας, σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας και γι’ αυτό το είχαν περιορίσει σε έναν πολύ μικρό χώρο, στο πίσω μπαλκόνι του σπιτιού τους. Ωστόσο, αυτό σύμφωνα με τους γείτονες, ήταν συνεχώς αγριεμένο και γάβγιζε.

«Είδα την γυναίκα να τρέχει με το μωρό αγκαλιά και να φεύγει. Το σκυλί που έχουν είναι πολύ άγριο», δήλωσε γείτονας στο Open.

Μία άλλη γειτόνισσα σχολίασε: «Γάβγιζε κάθε μέρα, όλη μέρα ως το βράδυ. Προφανώς το σκυλί δεν είχε μεγάλη επαφή με τον έξω κόσμο».

Σύμφωνα με τους γείτονες, η οικογένεια δεν έβγαζε συχνά το σκυλί για βόλτα και όταν το έκανε,  αυτό γινόταν χωρίς να έχουν μαζί τους τα παιδιά. Τα τρία αγόρια της οικογένειας δεν έχουν ενημερωθεί για το τι έχει συμβεί στη μικρή τους αδελφούλα, κάτι που θα γίνει με την βοήθεια ειδικού ψυχολόγου.

The post «Το ροτβάιλερ ζήλευε το μωρό. Το άρπαξε και το χτυπούσε σε τοίχους και έπιπλα» κατέθεσε η μητέρα του βρέφους που έχασε τη ζωή του από την επίθεση του σκύλου στα Γλυκά Νερά appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα