Ληστής Αη Βασίλης. Πρώτα λήστεψε τράπεζα και μετά άρχισε να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα»

Ένας 65χρονος με λευκή γενειάδα κατηγορείται ότι λήστεψε τράπεζα στην πολιτεία του Κολοράντο και στη συνέχεια πέταξε μεγάλο μέρος των  κλοπιμαίων  στον αέρα, φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα» στους περαστικούς.

Ο Ντέιβιντ Γουέιν Όλιβερ μετά την πρωτοφανή ληστεία της Academy Bank, πήγε σε ένα καφέ, όπου και συνελήφθη. Σύμφωνα με την αστυνομία του Κολοράντο Σπρινγκς , ο ληστής μπήκε στο υποκατάστημα της τράπεζας

και «απείλησε να χρησιμοποιήσει όπλο». Στη συνέχεια απέσπασε μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά. Το τηλεοπτικό δίκτυο KKTV μετέδωσε, επικαλούμενο την αφήγηση αυτόπτη μάρτυρα ότι ο δράστης μόλις βγήκε από την τράπεζα άρχισε να σκορπάει χαρτονομίσματα παντού.

 Άρχισε να βγάζει χρήματα από μια σακούλα και να τα πετάει στον αέρα. Φώναζε Καλά Χριστούγεννα

Ο ίδιος μάρτυρας είπε πως διερχόμενοι μάζεψαν κάποια από τα μετρητά, μπήκαν στο υποκατάστημα και τα παρέδωσαν στον ταμία, ενώ ο Όλιβερ πήγε ως τα Στάρμπακς και κάθισε, μοιάζοντας να περιμένει να έρθουν αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

On December 23, David Oliver was booked into the El Paso County Criminal Justice Center following a bank robbery in the 00 block of Tejon Street. Police Blotter #27498 https://t.co/CjbvRoi0Lc

Mugshot: David Oliver, 65 pic.twitter.com/lNCJAwS9jE

— Colorado Springs Police (@CSPDPIO) December 24, 2019

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Denver Post δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο Όλιβερ πράγματι οπλοφορούσε όταν έκανε τη ληστεία. Ο Όλιβερ κρατείται σε φυλακή της Κομητείας του Ελ Πάσο και αναμένεται να προσαχθεί ενώπιον δικαστή.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

The post Ληστής Αη Βασίλης. Πρώτα λήστεψε τράπεζα και μετά άρχισε να πετάει χαρτονομίσματα στον αέρα φωνάζοντας «Καλά Χριστούγεννα» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα