Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Το θύμα ξέφυγε, τον κλείδωσε μέσα και κάλεσε τις αρχές

Κουκουλοφόρος εισέβαλε στην αποθήκη του σπιτιού μιας γυναίκας στο Μακρόπουλο και της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου. Περί τις 10:40, η 48χρονη πήγε στην αποθήκη του σπιτιού της και αντιλήφθηκε ότι ο χώρος ήταν αναστατωμένος. Τότε ο δράστης την αιφνιδίασε από πίσω και της κόλλησε το μαχαίρι στον λαιμό.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας…

«Αν φωνάξεις θα σε σκοτώσω! Δώσε μου τα χρυσαφικά» φέρεται να της είπε. Η γυναίκα υπάκουσε και βγήκαν μαζί από την αποθήκη. Μόλις έφτασαν στο σπίτι, του υπέδειξε ένα συρτάρι στο οποίο υπήρχαν 100 ευρώ λέγοντας του οτι δεν είχε άλλα. Τότε ο δράστης την άφησε και τη στιγμή που πήγε να ψάξει για τα χρήματα η γυναίκα του ξέφυγε και έτρεξε μέχρι την πόρτα. Αφού τον κλείδωσε μέσα, κάλεσε τις αρχές.

Τότε, ο μαχαιροβγάλτης ληστής με την ολόσωμη μπλε στολή και την κουκούλα κατόρθωσε με τη σειρά του να διαφύγει προτού φτάσουν οι αρχές. Πήδηξε από το παράθυρο και εξαφανίστηκε!

αρχική φωτογραφία: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου….

The post Κουκουλοφόρος επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα μέσα στο σπίτι της. Το θύμα ξέφυγε, τον κλείδωσε μέσα και κάλεσε τις αρχές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα