Κορονοϊός: 119 θετικά κρούσματα στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος». Αναμένεται να ελλιμενιστεί σε ειδική προβλήτα στον Πειραία. Οι νοσούντες θα παραμείνουν εντός σε καραντίνα

Στα 119 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στο πλοίο που βρίσκεται αρόδου στα ανοιχτά του Πειραιά ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς. Ο ίδιος τόνισε πως το πλοίο θα ελλιμενιστεί σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά.

Στο πλοίο εντοπίστηκαν ακόμη 119 επιβαίνοντες θετικοί, 259 αρνητικοί και δύο δείγματα που χρήζουν επανάληψης.

Οι επιφάνειες του πλοίου ελέγχθηκαν την Πέμπτη και τις επόμενες ώρες
αναμένεται ο ελλιμενισμός του πλοίου σε ειδική αποβάθρα με αποκλεισμένη περίμετρο εντός του λιμένα Πειραιά, όπου θα παραμείνουν σε καραντίνα και νοσηλεία εντός του πλοίου οι θετικοί στον κορονοϊό επιβαίνοντες. Οι αρνητικοί θα μεταφερθούν αρχικά σε ξενοδοχεία της Αθήνας και στη συνέχεια θα επαναπατριστούν. Είπε ακόμη πως όλοι οι επιβάτες είναι καλά και χωρίς συμπτώματα ενώ την Παρασκευή, θα ενημερωθούν αναλυτικά και οι οικογένειες των επιβατών.

Αναφερόμενος στο πλοίο από την πλευρά του ο κ. Τσιόδρας, τόνισε: «Το 30% των ανθρώπων μολύνθηκε, έκανε γρήγορα τον κύκλο του ο ιός. Σε τέτοιες δομές εξαπλώνεται εύκολα, είναι σημαντικό να έχουμε πρόγραμμα δράσης, υπάρχουν ειδικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ.  Τα μέτρα παραμένουν ίδια για όλους μας».

«Τα πλοία επωάζουν τη νόσο και αυτή διασπείρεται ταχύτατα», κατέληξε.

The post Κορονοϊός: 119 θετικά κρούσματα στο πλοίο «Ελ. Βενιζέλος». Αναμένεται να ελλιμενιστεί σε ειδική προβλήτα στον Πειραία. Οι νοσούντες θα παραμείνουν εντός σε καραντίνα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα