Κολομβία: Ήταν αγνοούμενη για δυο χρόνια και εντοπίστηκε ζωντανή από ψαράδες να επιπλέει στον ωκεανό.

Ζωντανή να επιπλέει στον ωκεανό εντοπίστηκε μια γυναίκα που έλειπε για δύο χρόνια από το σπίτι της. Την βρήκαν ψαράδες  στα ανοικτά των παραλίων του Πουέρτο Κολομβία. Αρχικά νόμιζαν ότι ήταν κούτσουρο, αλλά στη συνέχεια είδαν τη 46χρονη Ατζέλικα Γαϊτάν να σηκώνει τα χέρια της στον αέρα.Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι ψαράδες προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί της στα ισπανικά και στα αγγλικά, αλλά δεν μπορούσε να ανταποκριθεί λόγω του κρύου. Εξαιτίας ενός σωσιβίου κατάφερε να επιπλέει.

Πηγή βίντεο: youtube

Αργότερα, αφού η Γαϊτάν έλαβε ιατρική φροντίδα

σε νοσοκομείο, αφηγήθηκε πως κατέληξε στον ωκεανό. Σύμφωνα με την ίδια,  εξαφανίστηκε όταν δραπέτευσε από μια χειριστική σχέση τον Σεπτέμβριο του 2018. Είπε ότι περιπλανήθηκε στους δρόμους για έξι μήνες πριν ζητήσει βοήθεια στο Γραφείο Γυναικών στο Barranquilla.

Λόγω της κακοποίησης που υπέστη, εφαρμόστηκαν μέτρα προστασίας για να κρατήσει τον πρώην σύντροφό της μακριά της. Ωστόσο, όταν ο πρώην σύντροφός της έπαψε να ζει πλέον στο Barranquilla, δεν μπορούσε πλέον να μείνει στο καταφύγιο. Και έτσι αποφάσισε να αυτοκτονήσει.

«Όντας στην παραλία βρέθηκα ολομόναχη κι αφέθηκα στις σκέψεις μου. Αποφάσισα να πηδήξω στη θάλασσα και να την αφήσω να με πάρει. Απλώς ήθελα να ελπίζω ότι αυτός ο εφιάλτης θα τελειώσει σύντομα», είπε στα τοπικά ΜΜΕ:

Όμως, αφού διασώθηκε, η Γαϊτάν, που δεν θυμάται τίποτα από τις ώρες που βρέθηκε στον ωκεανό, είπε στο  Radio Barranquilla:

«Αισθάνομαι ότι γεννήθηκα ξανά, ευχαριστώ τον Θεό. Μου έδωσε ακόμα μια ευκαιρία να προχωρήσω», δήλωσε μετά τη διάσωση της η Γαϊτάν, η οποία είναι στο νοσοκομείο, ενώ έχει έρθει σε επαφή με την οικογένειά της στην Μπογκοτά.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: youtube

Διαβάστε ακόμα: «Οι αρουραίοι του Τομπρούκ». Πως ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός για τους Βρετανούς μαχητές, που κρύβονταν σε λαγούμια, αποδείχτηκε καταστροφικός για τους Γερμανούς

The post Κολομβία: Ήταν αγνοούμενη για δυο χρόνια και εντοπίστηκε ζωντανή από ψαράδες να επιπλέει στον ωκεανό. appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα