Καμία ποσότητα ναρκωτικών και αλκοόλ δεν είχε καταναλώσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Τι έδειξε η νεκροψία του θρύλου του ποδοσφαίρου

Στον οργανισμό του Ντιέγκο Μαραντόνα βρέθηκαν ίχνη ψυχοτρόπων φαρμάκων όχι όμως και φαρμάκων για καρδιακές παθήσεις μολονότι αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματαΣύμφωνα με όσα αναφέρει το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της αργεντίνικης εφημερίδας Ole, οι εξετάσεις έδειξαν πως ο θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που έφυγε από τη ζωή πριν από ένα μήνα, δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ούτε είχε κάνει χρήση ναρκωτικών τις ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Παράλληλα όμως επιβεβαιώθηκε από τις αναλύσεις ότι δεν είχε κάνει χρήση φαρμάκων για καρδιακές παθήσεις. Αντιθέτως, υπάρχουν ίχνη ψυχοτρόπων

φαρμάκων, ενώ η καρδιά του, όπως εξαρχής είχε γίνει γνωστό, ζύγιζε σχεδόν το διπλάσιο από το φυσιολογικό.

Επισημαίνεται ότι υπήρξαν φήμες ακόμη και δημοσιεύματα για καταχρήσεις από πλευράς του με αλκοόλ και όχι μόνο μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στον εγκέφαλο.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα: Η πρώτη υπόθεση δολοφονίας που εξιχνιάστηκε με την ανάλυση δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η μητέρα που σκότωσε τα παιδιά της γιατί ο εραστής της τα θεωρούσε «βάρος»

The post Καμία ποσότητα ναρκωτικών και αλκοόλ δεν είχε καταναλώσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Τι έδειξε η νεκροψία του θρύλου του ποδοσφαίρου appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα