O Διογένης Δασκάλου, δημιουργός των «Monie & Monie Conniente» χαρίζει απλόχερα γέλιο και μέσα στην πανδημία! Καθημερινά και χωρίς click away

Μια από τις «παράπλευρες απώλειες» της πανδημίας ήταν και η διακοπή των θεατρικών και πάσης φύσεως καλλιτεχνικών δρώμενων.

Έτσι, ηθοποιοί, stand up comedians τραγουδιστές έμειναν παροπλισμένοι μέχρι να μπει ένα φρένο στη διασπορά του ιού και στην παρατεταμένη  θλίψη που έχει επικρατήσει…

Μέσα στην καταχνιά του covid-19 υπάρχει ένα υπόγειο χαράς όπου μπορείτε να συνδέεστε καθημερινά. Ο δημιουργός των «Monie & Monie Conniente», Διογένης Δασκάλου, φοράει τα δικά του σουρεαλιστικά γυαλιά

και επιλέγει να αναδείξει μέσα από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα τις πιο ευχάριστες στιγμές. Ένα ανατρεπτικό τοπ 10 επικαιρότητας, αλλά και υλικό από παλαιότερες παραστάσεις και εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης: «Δες πως κονίεντε οι χορευτές». Πως ένα φραστικό λάθος στάθηκε αφορμή για την δημιουργία μιας μπάντας που σε κάνει να χορεύεις και να γελάς. Ο Διογένης Δασκάλου μιλά για τους «MONIE & MONIE CONNIENTE» 

Όπως είπε και ο ίδιος στη «Μηχανή του Χρόνου»: «Υπάρχει και ένας ευχάριστος τρόπος να ερμηνεύεις τις ειδήσεις από τη Folli Follie μέχρι το εορταστικό τραπέζι των 9 ατόμων» και υπόσχεται 100% ολόπαχο γέλιο μέχρι να βγούμε στα ξέφωτα λιβάδια τις χαράς».

Σας υποδέχεται στο πιθάρι του καθημερινά στις 9 το πρωί μέσα από το κανάλι του στο YouTube

Μπες και δες με ένα κλικ χωρίς away! 

The post O Διογένης Δασκάλου, δημιουργός των «Monie & Monie Conniente» χαρίζει απλόχερα γέλιο και μέσα στην πανδημία! Καθημερινά και χωρίς click away appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Διογένης Δασκάλου, Monie, Monie Conniente, Καθημερινά,O diogenis daskalou, Monie, Monie Conniente, kathimerina