«Σαν να κοιμόταν». Ο άνθρωπος που φρόντιζε τον Γιάννη Σπανό, μιλά συγκινημένος για τη στιγμή που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο Κιάτο

Ο μουσικοσυνθέτης Γιάννης Σπανός, έφυγε σε ηλικία 85 ετών αφήνοντας μια σπουδαία παρακαταθήκη στην ελληνική μουσική σκηνή.

Ο θάνατος, τον βρήκε ξαφνικά μέσα στον ύπνο του, όπως αποκάλυψε ο στενός του φίλος, Βασίλης Σουσούνης, που ήταν ο άνθρωπος που βρήκε νεκρό τον Γιάννη Σπανό, στο σπίτι του στο Κιάτο όπου διέμενε μόνιμα τα τελευταία χρόνια.

«Επικοινώνησε μαζί μου η μονάκριβη ανιψιά του για να δει τι συμβαίνει. Τον έψαχνε. Αμέσως έτρεξα στο σπίτι του Γιάννη για να δω αν είναι καλά. Κρατούσα κλειδιά που μου είχε δώσει ο ίδιος γιατί τον φρόντιζα

εδώ στο Κιάτο που έμενε μόνιμα πλέον. Φώναξα δυο τρεις φορές έξω από το σπίτι του και, όταν είδα ότι δεν απαντούσε, πήρα τα κλειδιά που μου είχε δώσει και άνοιξα. Φώναξα «Γιάννη… Γιάννη» και όπως πηγαίνω στην κρεβατοκάμαρα, τον είδα ξαπλωμένο με τις πιτζάμες. Σαν να κοιμόταν. Κατάλαβα ότι ήταν νεκρός. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας ούτε είχε παραπονεθεί για κάτι» αναφέρει συντετριμμένος ο καλός του φίλος.

Η κηδεία του θα γίνει το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Κιάτο, στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Διαβάστε επίσης στη «ΜτΧ»: Όταν η Μπριζίτ Μπαρντό τραγούδησε Γιάννη Σπανό. Η άγνωστη καριέρα του Έλληνα μουσικού στο Παρίσι πριν καταξιωθεί στην Ελλάδα

The post «Σαν να κοιμόταν». Ο άνθρωπος που φρόντιζε τον Γιάννη Σπανό, μιλά συγκινημένος για τη στιγμή που τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του στο Κιάτο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα