Καιρός: Χαλάζι στα νότια προάστια, Παγκράτι και Χαλάνδρι. Πλημμύρισαν δρόμοι στο κέντρο. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία (χάρτες)

Σε εξέλιξη είναι έντονη κακοκαιρία σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ αυτών και στην Αττική όπου παρατηρείται χαλαζόπτωση αλλά και δρόμοι – ποτάμια στο κέντρο της Αθήνας. Τα φαινόμενα είναι έντονα στα νότια προάστια, ενώ χαλάζι έπεσε και στο Παγκράτι και το Χαλάνδρι

Τοπικά έντονες βροχές και καταιγίδες αναμένεται να εκδηλωθούν και την Τετάρτη 19/06/2019, στα ηπειρωτικά τμήματα της χώρας μας, κυρίως κατα τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών.

Στο Χάρτη παρουσιάζονται
τα εκτιμώμενα ύψη βροχής κατά τη διάρκεια της Τετάρτης 19/06, ενώ με κύκλους παρουσιάζονται οι περιοχές όπου εμφανίζουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα για εκδήλωση χαλαζοπτώσεων.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογική Υπηρεσίας καταιγίδες αναμένονται και σήμερα στην περιοχή της Αττικής, με τοπικά έντονα φαινόμενα και τοπικές χαλαζοπτώσεις κατά τη διάρκεια των μεσημεριανών και απογευματινών ωρών.

Η πιθανότητα ηλεκτρικής δραστηριότητας τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης 19/06/2019.

Το κύριο χαρακτηριστικό των καταιγίδων θα είναι η ηλεκτρική δραστηριότητα, που και σήμερα αναμένεται να είναι αυξημένη, προκαλώντας πολλούς κεραυνούς. Η ηλεκτρική δραστηριότητα τις μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης έχει αυξημένές πιθανότητες  στην Αττική

The post Καιρός: Χαλάζι στα νότια προάστια, Παγκράτι και Χαλάνδρι. Πλημμύρισαν δρόμοι στο κέντρο. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο από την κακοκαιρία (χάρτες) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα