Και δεύτερος νεκρός στην Καρδίτσα. Πρόκειται για 68χρονο κτηνοτρόφο που αγνοούνταν. Επιτυχής απεγκλωβισμός οικογένειας στο Καρποχώρι Σοφάδων

Νεκρός ανασύρθηκε ο αγννοούμενος κτηνοτρόφος από το χωριό Μαγουλίτσα στην Καρδίτσα.

Πρόκειται για τον κτηνοτρόφο από το χωριό Μαγουλίτσα που έψαχναν να εντοπίσουν οι διασώστες, και τελικά βρήκαν τον άνθρωπο νεκρό κοντά στο μαντρί του.

Τον 63χρονο κτηνοτρόφο αλβανικής καταγωγής, αναζητούσε ο γιος του από την Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου, καθώς είχε εξαφανιστεί λόγω της κακοκαιρίας. Ο 63χρονος βρέθηκε νεκρός από συνεργεία της Πυροσβεστικής και τον γιό του στην περιοχή πίσω από το νοσοκομείο της Καρδίτσας. Έτσι, ο αριθμός των νεκρών από την κακοκαιρία ανέρχεται σε δύο, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την 40χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε με το αυτοκίνητό της από τον Πάμισο ποταμό στο Μουζάκι.

Επίσης δύο ακόμα άνθρωποι αγνοούνται στην Καρδίτσα και μεγάλες καταστροφές έχουν προκληθεί από το πέρασμα του «Ιανού», ο οποίος δεν έχει ακόμα ολοκληρώσει την πορεία του.

Αίσιο τέλος για την οικογένεια στο Καρποχώρι Σοφάδων

Στον απεγκλωβισμό της τριμελούς οικογένειας από το Καρποχώρι Σοφάδων προχώρησε η Πυροσβεστική υπηρεσία λίγο πριν από τις 08:00 το πρωί του Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου.

Εκτός από το ζευγάρι, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και το μόλις τριών ετών παιδάκι τους.

Το ύψος της βροχής που έπεσε στην περιοχή από το πέρασμα της κακοκαιρίας «Ιανός» ήταν μεγάλο, με συνέπεια η οικογένεια να εγκλωβιστεί και να ζητήσει τη συνδρομή της ΕΜΑΚ, προκειμένου να διαφύγουν τον κίνδυνο.

Πηγή χαρακτηριστικής φωτογραφίας: KarditsaLive.Net

Διαβάστε ακόμα στη «ΜτΧ»: Γιατί η Νότια Κορέα παραμένει «αχαρτογράφητη» στο Google. Και η Ελλάδα έχει πολλές κρυφές περιοχές. Γιατί η google δεν χαρτογραφεί το Ισραήλ

The post Και δεύτερος νεκρός στην Καρδίτσα. Πρόκειται για 68χρονο κτηνοτρόφο που αγνοούνταν. Επιτυχής απεγκλωβισμός οικογένειας στο Καρποχώρι Σοφάδων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα