Και δεύτερο σεξουαλικό πάρτι στο Βέλγιο, μετά το σκάνδαλο με τον Ούγγρο ευρωβουλευτή. Επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ στους συμμετέχοντες

Μία εβδομάδα μετά, η βελγική αστυνομία διέλυσε άλλο ένα σεξουαλικό πάρτι, εν μέσω πανδημίας και lockdown, επιβάλλοντας πρόστιμα 250 ευρώ σε κάθε συμμετέχοντα για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μια παρέα δέκα ανθρώπων παραβίασαν τα περιοριστικά μέτρα στην πόλη Πάαλ στην επαρχία Λίμπεργκ. Η είδηση έρχεται μια εβδομάδα αφότου ένα παρόμοιο ροζ πάρτι διοργανώθηκε στις Βρυξέλλες, μεταξύ 25 ανδρών, ανάμεσα στους οποίους συνελήφθη και ο Ούγγρος ευρωβουλευτής, Γιόζεφ Ζάγιερ.

Ο ευρωβουλευτής επιχείρησε να διαφύγει της σύλληψης κατεβαίνοντας την υδρορροή του κτιρίου στις Βρυξέλλες, ενώ στο σακίδιο που είχε στον ώμο του, οι αρχές εντόπισαν μικροποσότητα ναρκωτικών. Μετά την αποκάλυψη της συμμετοχής του στο πάρτι, ο Ζάγιερ παραιτήθηκε.

Σε αυτή την περίπτωση, γείτονες κάλεσαν την αστυνομία όταν είδαν μέσα από το παράθυρο ανθρώπους με «ελάχιστα ρούχα». Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, οι άνθρωποι που ήταν μέσα, αρχικά, προσπάθησαν να αγνοήσουν το κουδούνι. Τοπικά Μέσα μεταδίδουν ότι σε όλους τους συμμετέχοντες επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ για παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Πηγή αρχική φωτογραφίας: brusselstimes.com

Διαβάστε ακόμα: Το ναυάγιο του «Ηράκλειον» στην Φαλκονέρα. Γιατί δεν σώθηκε ούτε μια γυναίκα και παιδί. Η δίκη για τους 250 πνιγμένους και οι αποζημιώσεις (βίντεο)

The post Και δεύτερο σεξουαλικό πάρτι στο Βέλγιο, μετά το σκάνδαλο με τον Ούγγρο ευρωβουλευτή. Επιβλήθηκε πρόστιμο 250€ στους συμμετέχοντες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα