Ιταλία. Δεκάχρονη πέθανε από ασφυξία συμμετέχοντας σε παιχνίδι στο Tik-Tok. Έδεσε μια ζώνη από μπουρνούζι στο λαιμό της

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα κορίτσι δέκα ετών από την Σικελία, το οποίο τράβηξε βίντεο με το κινητό του, για να πάρει μέρος σε ακραίο παιχνίδι στην πλατφόρμα Tik Tok. Συγκεκριμένα έδεσε μια ζώνη από μπουρνούζι γύρω από το λαιμό του και, σφίγγοντάς την υπερβολικά, έπαθε ασφυξία.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν κλινικά νεκρό, λόγω της εγκεφαλικής βλάβης που είχε προκληθεί. Οι γονείς του, μετά από δυο ημέρες, έδωσαν την άδεια για την δωρεά των σωματικών οργάνων της μικρής.

Κάντε

κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας …

Οι ιταλικές ενώσεις για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ανηλίκων ζητούν σήμερα περισσότερους ελέγχους, για να τύχει προστασίας η υγεία και η ακεραιότητα των παιδιών που χρησιμοποιούν μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παράλληλα, τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης θεωρούν ότι θα πρέπει να υπάρξει και μια γενικότερη, πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, με στόχο τον αυστηρότερο έλεγχο κάθε πλατφόρμας και μέσου κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιείται από ανήλικα.

Συνεχίστε στο podstories από τη Μηχανή του Χρόνου…

Πηγή αρχικής φωτογραφίας: ΑΠΕ ΜΠΕ

The post Ιταλία. Δεκάχρονη πέθανε από ασφυξία συμμετέχοντας σε παιχνίδι στο Tik-Tok. Έδεσε μια ζώνη από μπουρνούζι στο λαιμό της appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ιταλία, Δεκάχρονη, Tik-Tok, Έδεσε,italia, dekachroni, Tik-Tok, edese