Ισχυρή βροχόπτωση στο Αργοστόλι-έριξε ακόμη και χαλάζι. Πτήση της Sky express επέστρεψε στην Αθήνα (βίντεο)

Σφοδρή κακοκαιρία έπληξε το Αργοστόλι και την ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς. Έριξε μέχρι και χαλάζι. Επέστρεψε πτήση στην Αθήνα

Έπειτα από την απότομη αλλαγή στον καιρό. με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές καταιγίδες, μεγάλες ποσότητες βροχής έπεσαν στην Κεφαλονιά.
Ειδικότερα, στο Αργοστόλι, καταγράφηκαν 30,7 τόνοι νερού ανά στρέμμα, στην Παλλική 24,7 και στα Φαράκλατα 27,2 τόνοι σε διάστημα μισής ώρας. Να σημειωθεί ότι στα Φαράκλατα η σφοδρότητα της βροχής έφτασε τους 236

τόνους την ώρα.

Ο χάρτης δείχνει την πρόβλεψη μεγέθους του χαλαζιού που αναμενόναν να πέσει μεταξύ 12:00 και 15:00 ώρα Ελλάδος το Σάββατο 15/05. Στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο η πρόγνωση έδειχνε υψηλή πιθανότητα για χαλαζόκοκκους μεγέθους 1-2 εκ.
Πηγή: meteo.gr 

Από την ισχυρή βροχόπτωση, πτήση της Sky Express δεν μπόρεσε να προσγειωθεί στο νησί και επέστρεψε στην Αθήνα, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος.

Δείτε φωτογραφίες από την ισχυρή βροχόπτωση στο Αργοστόλι:

Πηγή βίντεο/φωτογραφιών: Kefalonia press

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Αλλαγή του καιρού. Πτώση της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σε ποιες περιοχές θα βρέξει (χάρτες) 

The post Ισχυρή βροχόπτωση στο Αργοστόλι-έριξε ακόμη και χαλάζι. Πτήση της Sky express επέστρεψε στην Αθήνα (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα