Η κόρη του Τραμπ υπέρ των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων. Η ανάρτηση στο Instagram – Βίντεο με τη στιγμή που πρόεδρος των ΗΠΑ αναγκάζει τη σύζυγό του να χαμογελάσει δημόσια

Εδώ και κάποιες ώρες βρίσκεται σε εξέλιξη στο διαδίκτυο μια κίνηση αλληλεγγύης στο αίτημα των διαδηλωτών στις ΗΠΑ για περισσότερη δικαιοσύνη και λιγότερο ρατσισμό ενάντια στους Αφροαμερικανούς.

Με hashtag #blackoutTueasday χιλιάδες χρήστες ανάρτησαν μια μαύρη εικόνα προκειμένου να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις διαδηλώσεις ενάντια στη δολοφονία

του Τζορτζ Φλόιντ στα χέρια αστυνομικών στη Μινεάπολη.

Η Τίφανι Αριάνα Τραμπ, 27 ετών, είναι η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ και της δεύτερης γυναίκας του, Μάρλα Μέιπλς. Η απόφοιτη νομικής φαίνεται πως αισθάνθηκε την ανάγκη να δηλώσει παρούσα στις εξελίξεις αναφορικά με τις κοινωνικές εντάσεις στη χώρα της.

«Μόνοι μπορούμε να επιτύχουμε τόσο λίγα: Μαζί μπορούμε να πετύχουμε τόσα πολλά» έγραψε η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ, παραθέτοντας τη δήλωση της Αμερικανίδας συγγραφέα, λέκτορα και ακτιβίστριας, Έλεν Κέλερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

”Alone we can achieve so little; together we can achieve so much.”- Helen Keller #blackoutTuesday #justiceforgeorgefloyd

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) στις 2 Ιούν, 2020 στις 8:52 πμ PDT

Στα σχόλια κάτω από την ανάρτησή της ωστόσο, αρκετοί χρήστες τη συμβουλεύουν να προσπαθήσει να εξηγήσει τη φράση της συγγραφέα στον πατέρα της, Ντόναλντ Τραμπ. «Παρακαλώ, κάλεσε τον μπαμπά σου ώστε να λάβει το μήνυμα» γράφει κάποιος άλλος. Η ανάρτηση της μάλιστα φαίνεται πως ενόχλησε ορισμένους από τους πιο ακραίους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ που σχολίασαν πως θα κάνουν unfollow την κόρης του προέδρου, ενώ υπήρξαν και μηνύματα που ενίσχυαν τον διχασμό, καταμετρώντας τα εγκλήματα στη χώρα ανά φυλή.

Διαβάστε επίσης: Ο πράκτορας του FBI που συμβουλεύτηκε μανιακούς δολοφόνους για να λύσει ειδεχθή εγκλήματα. Ο Τζον Ντάγκλας που χρεώνεται τον όρο «serial Killers» και επινόησε τα ψυχολογικά προφίλ των δολοφόνων …

Η στιγμή που ο Τραμπ ζητάει από τη Μελάνια να χαμογελάσει ενώ φωτογραφίζονται στην εκκλησία

Χθες, ο Ντόναλντ Τραμπ πήρε τη σύζυγό του και επισκέφθηκαν το Εθνικό Ιερό του Αγίου Ιωάννη Παύλου Β’ δίπλα στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής. Το ιερό είναι ένας τόπος προσευχής για τους Καθολικούς αλλά καλωσορίζει ανθρώπους όλων των θρησκειών. Οι Τραμπ πόζαραν για φωτογραφίες μπροστά από το άγαλμα του Πάπα Ιωάννη Παύλου Β’ έξω από το ιερό και στάθηκαν σιωπηλοί για λίγα λεπτά με τα χέρια ενωμένα μπροστά τους. Δεν έκαναν κανένα σχόλιο.

Το νεύμα του Τραμπ στην Μελάνια

Σε πλάνα όμως από τη χθεσινή επίσκεψη, ο Αμερικανός πρόεδρος γύρισε κάποια στιγμή και κάτι είπε στη Μελάνια, προτού χαμογελάσει για τους φωτογράφους, που κατέγραφαν την επίσκεψή τους. Έπειτα φάνηκε να παρατηρεί πως η Μελάνια Τραμπ δεν χαμογελούσε και της έκανε παρατήρηση προτού η Πρώτη Κυρία αναγκαστεί να κάνει ένα βεβιασμένο χαμόγελο και να αποχωρήσει με τον σύζυγό της.

Η επίσκεψη του Ντόναλντ Τραμπ στο Ιερό εξόργισε τους αξιωματούχους της εκκλησίας. Ο Αρχιεπίσκοπος Γουίλτον Γκρέγκορι καταδίκασε την επίσκεψη σε δήλωσή του που κυκλοφόρησε την Τρίτη το πρωί.

«Θεωρώ απογοητευτικό και αξιολύπητο που κάθε καθολική εγκατάσταση θα επέτρεπε στον εαυτό της να χρησιμοποιηθεί κατάφωρα και να χειραγωγηθεί κατά τρόπο που παραβιάζει τις θρησκευτικές μας αρχές, οι οποίες μας καλούν να υπερασπιστούμε τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων, ακόμη και εκείνων με τους οποίους ενδέχεται να διαφωνούμε» είπε.

Διαβάστε επίσης: Οι σέξι φωτογραφίες της Μελάνια Τραμπ πριν γίνει η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. «Συνηθισμένες φωτογραφήσεις μοντέλων», σχολίασε ο Τραμπ, όταν ξαναδημοσιεύθηκαν. Φωτογραφίες και βίντεο …

The post Η κόρη του Τραμπ υπέρ των αντιρατσιστικών διαδηλώσεων. Η ανάρτηση στο Instagram – Βίντεο με τη στιγμή που πρόεδρος των ΗΠΑ αναγκάζει τη σύζυγό του να χαμογελάσει δημόσια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα