Ο Τζακ Νίκολσον «λατρεύει τους τυράννους, θαυμάζει τον Χίτλερ». Αποκαλύψεις για τον σταρ, μέσα από την αυτοβιογραφία πρώην συντρόφου του

Η Σουζάνα Μουρ, ηλικίας 74 ετών, από την Νέα Υόρκη, γνώρισε τον Τζακ Νίκολσον στα γυρίσματα της ταινίας «Η Γνωριμία της Σάρκας» του 1971, όταν ο τότε σύντροφός της Ρίτσαρντ Σίλμπερτ δούλευε στον σχεδιασμό του φιλμ.

Και σε ένα απόσπασμα από τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Miss Aluminium», που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό των Sunday Times, η Αμερικανίδα συγγραφέας παραδέχτηκε πως ερωτεύτηκε παράφορα

τον διάσημο ηθοποιό, σήμερα 83 ετών, και επέστρεψε στο Λος Άντζελες μαζί του για να εργαστεί ως αναγνώστρια σεναρίων προτού γίνουν ζευγάρι.

Η αποφασιστικότητα του Χίτλερ και ο ιδιοφυής Ναπολέων

Η σχέση τους, όπως υποστηρίζει το πρώην μοντέλο, δεν ήταν πάντα ομαλή, καθώς η Σουζάνα γινόταν «έξαλλη» με την αγάπη του Τζακ Νίκολσον για τους τυράννους. «Η μόνη φορά που διαφώνησα μαζί του ήταν όταν μου είπε πως θα έπρεπε να θαυμάζω τον Χίτλερ για την αποφασιστικότητά του, καθώς είχε τις ίδιες πεποιθήσεις μαζί του. Ήμουν έξαλλη» γράφει στα απομνημονεύματά της το πρώην μοντέλο και προσθέτει: «Φοβόμουν να διαφωνήσω μαζί του. Παρόλο που ήταν τόσο ευγενής και κύριος με τις γυναίκες, είχε κάποια αγάπη για τους τυράννους».

Κανείς δεν γνωρίζει βέβαια αν όσα περιγράφει στα απομνημονεύματά της είναι αλήθεια ή απλώς ένας τρόπος να γίνει ευπώλητο ένα βιβλίο.

Διαβάστε επίσης: H ταινία του Τζακ Νίκολσον που απαγορεύτηκε στην Αγγλία για 37 χρόνια. Ο νεαρός ηθοποιός έγραψε το σενάριο αλλά δεν πήρε κανένα ρόλο σε μια ταινία που κατηγορήθηκε ότι προωθεί τα ναρκωτικά …

Το πρώην μοντέλο ισχυρίζεται επίσης πως ο Τζακ Νίκολσον αναφερόταν στον Ναπολέοντα ως «ιδιοφυία» παρά την διαμάχη γύρω από τον Γάλλο αυτοκράτορα. «Αν και έβγαζε κάποια αθωότητα, το μανιακό του χαμόγελο μου θύμιζε τον λύκο που τρώει την κοκκινοσκουφίτσα».

Η Σουζάνα Μουρ, γνωστή για το βιβλίο – θρίλερ «In The Cut», ισχυρίστηκε ότι επισκεπτόταν τον Τζακ Νίκολσον κάθε μέρα στο καμαρίνι του, όταν τον γνώρισε στα γυρίσματα της ταινίας «Η Γνωριμία της Σάρκας». Αλλά δεν «έγινε τίποτε μεταξύ τους» τότε, καθώς τους διέκοπταν συνεχώς, κάτι που τελικά οδήγησε στο να μείνουν στον… ενθουσιασμό και το φλερτ.

Καθώς η ταινία ολοκληρώθηκε, ο Τζακ Νίκολσον της προσέφερε δουλειά ως αναγνώστρια σεναρίων στο Λος Αντζελες για να μπορούν να βλέπονται. Και σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς της Σουζάνα, συναντιούνταν κάθε εβδομάδα σπίτι του και συζητούσαν για τα σενάρια που μπορεί να τον ενδιέφεραν.

Μετά από κάποιες επισκέψεις, η Σουζάνα, που ήταν ακόμη ζευγάρι με τον Ρίτσαρντ, είπε ότι τελικά κατέληξαν στην κρεβατοκάμαρα του Τζακ Νίκολσον, αλλά ομολόγησε πως η σχέση αυτή όπως εξελίχθηκε δεν ήταν και τόσο «συναρπαστική» λόγω των νεύρων της και τελείωσε λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης: Τζακ Νίκολσον και Μέριλ Στριπ. Η σχέση κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων «Ξένοι στην ίδια πόλη». Δεν το παραδέχθηκαν ποτέ καθώς και οι δύο είχαν «επίσημες» σχέσεις …Η γνωριμία της με τον Γουόρεν Μπίτι

Η Σουζάνα Μουρ προσλήφθηκε ως αναγνώστρια σεναρίων για τον Γουόρεν Μπίτι το καλοκαίρι του 1968. Κατά την διάρκεια της συνέντευξής της για την δουλειά, η Σουζάνα, πρώην μοντέλο, παραδέχτηκε ότι δεν είχε καθόλου εμπειρία σε αυτό τον εργασιακό τομέα αλλά ευτυχώς για καλή της τύχη, ο Αμερικανός ηθοποιός δεν έδειξε να ενδιαφέρεται.

Αντ’ αυτού, όπως ισχυρίζεται το πρώην μοντέλο, ο Γουόρεν Μπίτι θέλησε να μάθει ποιον ξέρει στο Χόλιγουντ και την ρώτησε έαν θα μπορούσε να δει τα πόδια της. Όπως γράφει στα απομνημονεύματά της: «Φορούσα μια κοντή φούστα και έβαλα τα χέρια μου στους γοφούς μου για να την σηκώσω λίγο, με τον Γουόρεν Μπίτι να παρατηρεί τα πόδια μου. ‘Μπορείς να ξεκινήσεις αύριο το πρωί;’ με ρώτησε».

Πηγή χαρακτηριστικής εικόνας Flickr

The post Ο Τζακ Νίκολσον «λατρεύει τους τυράννους, θαυμάζει τον Χίτλερ». Αποκαλύψεις για τον σταρ, μέσα από την αυτοβιογραφία πρώην συντρόφου του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα