Η Χριστίνα Ωνάση είχε συλληφθεί για πορνεία στο Παρίσι. «Ούτε την πόρνη δεν είσαι ικανή να παριστάνεις» της είπε ο Ωνάσης όταν το έμαθε

Η Χριστίνα Ωνάση υπήρξε κόρη του διασημότερου Έλληνα «κροίσου» και μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και τις ανέσεις. Ωστόσο, αυτό που πάντα της έλειπε ήταν η τρυφερότητα και η αποδοχή του πατέρα της.

Όπως αποκαλύπτει η κολλητή της φίλη Μαρίνα Τσοκμεκτσόγλου στο βιβλίο της «Η ζωή μου με τη Χριστίνα Ωνάση», η Χριστίνα δεν είχε την σχέση αγάπης που θα ήθελε με τον πατέρα της, ο οποίος της ασκούσε σκληρή κριτική (σε αντίθεση με τον μοναχογιό του,τον Αλέξανδρο Ωνάση τον οποίο υπεραγαπούσε) και είχε φτάσει στο σημείο να της μιλήσει πολύ άσχημα και να τη μειώσει δημοσίως.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ατίθασης συμπεριφοράς της είναι ένα σκηνικό που είχε λάβει χώρα τη δεκαετία του 70 στο Παρίσι. Η Χριστίνα Ωνάση, θέλοντας να σκοτώσει την ώρα της, κατέβηκε σε κεντρικό δρόμο της γαλλικής πρωτεύουσας μαζί με την κολλητή της και παρίστανε την πόρνη. Σύντομα τους σταμάτησε ένας οδηγός προσφέροντάς τους 500 φράγκα για να πάνε μαζί του, ενώ λίγο αργότερα ένα περιπολικό που έκανε έρευνα στην περιοχή τους ζήτησε τα χαρτιά τους. Φυσικά δεν είχαν.

Διαβάστε ακόμα: «Η κόρη που έκλεινε ραντεβού για να δει τον πατέρα της». Η Χριστίνα Ωνάση έκανε τέσσερις γάμους που την έκαναν μια από τις πιο δυστυχισμένες γυναίκες (video)

Τότε, οι αστυνομικοί τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στο τμήμα. Η Χριστίνα, μη θέλοντας να υπακούσει, άρχισε να φωνάζει στη μέση του δρόμου ότι δεν είναι πόρνη αλλά η κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση και ότι όλο αυτό ήταν μία πλάκα. Ο αστυνομικός τότε την κοίταξε ειρωνικά και της απάντησε «Μπράβο. Κι εγώ είμαι ο γιος του Ντε Γκωλ» και τις έβαλε στο περιπολικό. Την λύση τελικά την έδωσε η θυρωρός του σπιτιού της στο Παρίσι που έφτασε πανικόβλήτη στο τμήμα για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα της κυρίας της. Όταν ο Ωνάσης πληροφορήθηκε λίγο αργότερα το περιστατικό της επιτέθηκε αποκαλώντας της «βρώμα» και λέγοντας της «πως δεν είναι ικανή ούτε την πόρνη να παριστάνει καλά».

αρχική φωτογραφία: Wikipedia

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση. Δυστύχημα ή δολοφονία. Ο θρήνος του Αριστοτέλη για την απώλεια του γιου του. Τα σενάρια της συντριβής του αεροπλάνου του και οι θεωρίες συνωμοσίας

The post Η Χριστίνα Ωνάση είχε συλληφθεί για πορνεία στο Παρίσι. «Ούτε την πόρνη δεν είσαι ικανή να παριστάνεις» της είπε ο Ωνάσης όταν το έμαθε appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα