Η χαρούμενη εικόνα της ημέρας. Νεαροί ανέβασαν πλαστικό ροζ Φλαμίνγκο στο βουνό και έκαναν κατάβαση στην χιονισμένη πλευρά (βίντεο)

Βίντεο με τρεις μασκοφόρους νεαρούς που κατεβαίνουν το βουνό Floya στο Tromsø της Νορβηγίας, πάνω σε ένα γιγαντιαίο φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου.Για να κατέβει κανείς τις πλαγιές ενός χιονισμένου βουνού σίγουρα θα χρειαζόταν εξοπλισμό και snowboard.

Όμως οι τρεις θαρραλέοι νεαροί αποφάσισαν να κατέβουν το βουνό Floya στο Tromsø της Νορβηγίας πάνω σε ένα γιγαντιαίο φουσκωτό ροζ φλαμίνγκο.

Το πλήρωμα του «The Mountain Concept» κατάφερε να εντυπωσιάσει μέσα από ένα διασκεδαστικό βίντεο από το χιονισμένο βουνό, καθώς το κατεβαίνουν πάνω στο φουσκωτό θαλάσσης.

Διαβάστε ακόμα: Το πτώμα του Βρετανού στο Έβερεστ που βρέθηκε 75 χρόνια μετά με όλα τα προσωπικά αντικείμενα, αλλά έλειπε η φωτογραφική του κάμερα! Το μυστήριο με τους Βρετανούς ορειβάτες

The post Η χαρούμενη εικόνα της ημέρας. Νεαροί ανέβασαν πλαστικό ροζ Φλαμίνγκο στο βουνό και έκαναν κατάβαση στην χιονισμένη πλευρά (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα