Σε δίκη η καθηγήτρια που αρνούνταν να φορέσει μάσκα γιατί δεν πιστεύει στον κορονοϊό. «Πάρτε μου καλύτερα μάσκαρα», έλεγε στους μαθητές

Φιλόλογος στο Επαγγελματικό Λύκειο του Υμηττού που φέρεται να δηλώνει αρνήτρια της μάσκας για τον κορονοϊό οδηγήθηκε στο δικαστήριο το Σάββατο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

Η εν λόγω εκπαιδευτικός που διδάσκει σε Λύκειο του Υμηττού, είχε αρχίσει να δημιουργεί προβλήματα στο σχολείο της, από τις

αρχές Οκτωβρίου αφού αρνούταν πεισματικά να φορέσει μάσκα και να συμμορφωθεί με τους νέους υγειονομικούς κανόνες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η ίδια δηλώνει πως δεν πιστεύει στην ύπαρξη του ιού, ενώ χαρακτηριστικά είχε ειρωνευτεί κάποιους μαθητές που προσφέρθηκαν να της δώσουν μια μάσκα, ζητώντας τους να της αγοράσουν καλύτερα μάσκαρα.

Η φιλόλογος, αρνήθηκε να παραλάβει ακόμη και τις αποφάσεις που της είχαν επιδοθεί από τον προϊστάμενο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευση για απομάκρυνση από τους χώρους του σχολείου όσο δεν τηρεί τους υγειονομικούς κανόνες.

Διαβάστε ακόμα: Ο κορυφαίος διανοητής Νίκος Πουλαντζάς: «ο σοσιαλισμός ή θα είναι δημοκρατικός ή δεν θα υπάρξει». Έγινε καθηγητής στη Γαλλία πριν να γίνει 30 χρόνων και αυτοκτόνησε στα 43 του

Έτσι ο διευθυντής του σχολείου πήρε εντολή να ειδοποιήσει την αστυνομία προκειμένου να την απομακρύνει από τη θέση της. Υπέβαλε μήνυση εναντίον της και ένα περιπολικό την παρέλαβε έξω από το σχολείο και την οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα.

Η πρόεδρος του δικαστηρίου την ενημέρωσε ότι μπορεί να λάβει τριήμερη προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της και η ίδια αρνήθηκε. «Δεν θα λάβω προθεσμία. Επιθυμώ να δικαστώ» φέρεται να είπε η εκπαιδευτικός σύμφωνα με το Mega. Η δίκη της αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Ο Ρώσος καθηγητής που σκότωνε για να νιώσει σεξουαλική ευχαρίστηση. Κατακρεούργησε 52 ανθρώπους και κρατούσε για τρόπαιο κομμάτια που έκοβε με τα δόντια του (Προσοχή! Σκληρές περιγραφές!) 

The post Σε δίκη η καθηγήτρια που αρνούνταν να φορέσει μάσκα γιατί δεν πιστεύει στον κορονοϊό. «Πάρτε μου καλύτερα μάσκαρα», έλεγε στους μαθητές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα