Η αξιωματικός της ΕΛΑΣ που ορκίστηκε να ξεσκεπάσει τον ψευτογιατρό. Αποφάσισε να δράσει όταν ήρθαν στα χέρια της οι υποθέσεις δυο ανηλίκων θυμάτων

Μία 34χρονη αστυνόμος Β’ έγινε η αφανής ηρωίδα στην υπόθεση που συγκλόνισε τη χώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Έθνους της Κυριακής».

Στον 6ο όροφο του µεγάρου της ΓΑ∆Α στη λεωφόρο Αλεξάνδρας υπάρχει ένα τµήµα που δεν είναι από τα «πολυδιαφηµισµένα» της Αστυνοµίας. Δεν διαθέτει ιδιαίτερα µεγάλο αριθµό αστυνοµικών και ασχολείται µε απάτες και µε εγκλήµατα σε βάρος περιουσιακών δικαιωµάτων. Σε αυτό το τµήµα διαβιβάστηκε στις 23 Μαΐου 2019 η µήνυση δύο οικογενειών από τις Σέρρες

και την Κω, οι οποίες κατήγγειλαν ότι έπεσαν θύµατα ψευτογιατρού µε το όνοµα «Νίκος Κόντος».

Η µήνυση παρελήφθη σε ένα µικρό γραφείο από την 34χρονη αξιωµατικό Βασιλική, αστυνόµο Β’ στον βαθµό, η οποία συνταράχθηκε διαβάζοντας ότι δύο παιδιά, ο 14χρονος Θεοδόσης και η 16χρονη ∆έσποινα, έχασαν τη ζωή τους από τις «θεραπείες» του. Από εκείνη τη στιγµή έδωσε όρκο στον εαυτό της ότι θα περάσει χειροπέδες στον περιβόητο «Νίκο Κόντο».

The post Η αξιωματικός της ΕΛΑΣ που ορκίστηκε να ξεσκεπάσει τον ψευτογιατρό. Αποφάσισε να δράσει όταν ήρθαν στα χέρια της οι υποθέσεις δυο ανηλίκων θυμάτων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα