Θήβα: Λήστεψαν πυροσβέστες αφού τους κάλεσαν για να σβήσουν φωτιά. Επιχείρησαν να πάρουν και το πυροσβεστικό όχημα

Θύμα επίθεσης από Ρομά έπεσε το πλήρωμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θηβών, όταν κλήθηκε να σβήσει φωτιά κοντά στον καταυλισμό στο Πυρί.

Οι δύο πυροσβέστες που κλήθηκαν να κάνουν το καθήκον τους, δέχτηκαν ξαφνικά επίθεση από ομάδα Ρομά που είχαν πρόθεση να τους ληστέψουν. Πράγματι οι ληστές κατόρθωσαν να αφαιρέσουν τη χρυσή αλυσίδα από τον έναν πυροσβέστη, ενώ από τον άλλο απέσπασαν όσα χρήματα είχε επάνω του. Μάλιστα, επόμενος στόχος ήταν το πυροσβεστικό όχημα. Ωστόσο, το πρωτοφανές πλιάτσικο δεν ολοκληρώθηκε καθώς οι πυροσβέστες πρόλαβαν να απομακρύνουν το όχημα και να ζητήσουν βοήθεια.

Διαβάστε

ακόμα: Ο εφιάλτης της Χιλής. Οι 33 εργάτες που επιβίωσαν εγκλωβισμένοι 720 μέτρα κάτω από τη γη. Η επιχείρηση διάσωσής είχε τη δεύτερη μεγαλύτερη τηλεθέαση παγκοσμίως

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Αστυνομία, με την Ασφάλεια Θηβών να αναλαμβάνει την προανάκριση και την υποχρέωση να συλλάβει τους δράστες της θρασύτατης ληστείας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη περιοχή δίνει περιστατικά βίας και παρανομίας. Παρά τις συνεχείς αστυνομικές επιχειρήσεις και τις συλλήψεις, συνεχίζουν ακάθεκτοι να ληστεύουν και να κλέβουν διερχόμενους οδηγούς και πολίτες, δημιουργώντας πολλά προβλήματα σε ολόκληρο το νομό.

Διαβάστε στη «ΜτΧ»: Οι ήρωες πυροσβέστες της 11ης Σεπτεμβρίου. 343 πυροσβέστες πέθαναν στους δίδυμους πύργους σώζοντας χιλιάδες ζωές. Η πιο πολύνεκρη πυροσβεστική επιχείρηση στην ιστορία

The post Θήβα: Λήστεψαν πυροσβέστες αφού τους κάλεσαν για να σβήσουν φωτιά. Επιχείρησαν να πάρουν και το πυροσβεστικό όχημα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα