Η 21χρονη αθλήτρια ενόργανης που κέρδισε το απόλυτο «10» με μια νέα κίνηση. Δείτε την άσκηση που έγινε viral στο διαδίκτυο

Αέρινη, χαμογελαστή, δυναμική. Είναι το απόλυτο «10». Η 21χρονη Κέιτλιν Οχάσι, άφησε άφωνους κριτές και κοινό πραγματοποιώντας μία μοναδική, νέα κίνηση, αυτή του αυτόματου σπαγκάτου. Το βίντεο με το αψεγάδιαστο πρόγραμμα της έγινε viral.

Ο δρόμος της ήταν ανηφορικός. Τραυματισμοί, χειρουργεία την έκαναν να αποσυρθεί από τον πρωταθλητισμό και τις βλέψεις για ένα ολυμπιακό μετάλλιο. Έχασε την αυτοπεποίθηση της και δεν

έβρισκε τίποτα το ενδιαφέρον στην καθημερινότητα της. Το 2010, στα 13 της έγραφε στο ημερολόγιό της πως ξυπνάει με τη γεύση του αίματος ή του σιδήρου στο στόμα της σαν να έχει μόλις κάνει εμετό από την πείνα.

Μέχρι που αποφάσισε να αλλάξει σελίδα. Θέλησε να συνεχίσει τις σπουδές της και με την εισαγωγή της στο UCLA, της δόθηκε η ευκαιρία να κατακτήσει νέους στόχους στην μεγάλη της αγάπη. Την ενόργανη. Με τη συνδρομή της η ομάδα του UCLA κατέκτησε το περυσινό κολεγιακό πρωτάθλημα.Μια νίκη που έκανε όλο τον πλανήτη να μιλάει για αυτήν.

Παρακολουθήστε το πρόγραμμα της Κέιτλιν, που της χάρισε το απόλυτο 10:

The post Η 21χρονη αθλήτρια ενόργανης που κέρδισε το απόλυτο «10» με μια νέα κίνηση. Δείτε την άσκηση που έγινε viral στο διαδίκτυο appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα