Έχασε τη μάχη το βρέφος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στη μητέρα του

Έχασε τη μάχη το βρέφος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι σε βάρος της μητέρας του στο Λονδίνο.

Ο Ράιλι, όπως ήταν το όνομα που του έδωσαν οι συγγενείς της αδικοχαμένης Κέλι Μέρι Φοβρέλ, άφησε την τελευταία του πνοή την Τετάρτη, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στρέψει την προσοχή τους σε έναν άνδρα που εχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να περπατάει προς το σπίτι της 26χρονης Φοβρέλ και στη συνέχεια να αποχωρεί τρέχοντας μερικά λεπτά αργότερα.

Η αστυνομία εκλήθη σε μια διεύθυνση στο νότιο Λονδίνο

στις 03:30 τα ξημερώματα Παρασκευής προς Σάββατο (τοπική ώρα), όταν βρήκε την 26χρονη γυναίκα τραυματισμένη. Η γυναίκα γέννησε στο σημείο με τη βοήθεια διασωστών και μετά εξέπνευσε. Η γυναίκα μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο, ενώ το βρέφος νοσηλεύθηκε σε κρίσιμη κατάσταση.

This morning we heard the sad news that baby boy, Riley, the son of murdered Kelly Mary Fauvrelle has died in hospital. Our thoughts remain with his family

Detectives investigating the murder of his mother in #ThorntonHeath have released CCTV footage of a man they wish to trace pic.twitter.com/VLia7gVV49

Metropolitan Police (@metpoliceuk) 3 Ιουλίου 2019

«Πρέπει να εντοπίσουμε τον άνδρα αυτόν έστω και για να τον αποκλείσουμε από τη λίστα των υπόπτων. Πρέπει να μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι γι’ αυτόν» δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος ανθρωποκτονιών της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

The post Έχασε τη μάχη το βρέφος που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια δολοφονικής επίθεσης με μαχαίρι στη μητέρα του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα