Για lockdown ετοιμάζεται και η Κύπρος. Διάγγελμα Αναστασιάδη για τη λήψη νέων μέτρων ύστερα από συνεχή αύξηση των κρουσμάτων

Διάγγελμα θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, απόψε, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, το οποίο θα αποφασίσει τα νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού. Ακολούθως, ο υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Ιωάννου, θα ανακοινώσει τα μέτρα.

Αύριο, Πέμπτη , η υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου, η υπουργός

Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Έμιλυ Γιολίτη, και ο γενικός διευθυντής του υπουργείου Οικονομικών, Γιώργος Παντελής, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου, στο Προεδρικό Μέγαρο, στις 12:00, για την παροχή περαιτέρω πληροφόρησης σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων στους τομείς των αρμοδιοτήτων τους.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφονται πολλές λοιμώξεις σε Λεμεσό και Πάφο. Σταθεροποιήθηκαν σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Δύο νεκροί και δύο ετοιμοθάνατοι που τους πέταξαν σε χωματερή, για να εξαφανιστούν. Το τροχαίο θρίλερ, που σόκαρε τη χώρα με τις μακάβριες ανατροπές

The post Για lockdown ετοιμάζεται και η Κύπρος. Διάγγελμα Αναστασιάδη για τη λήψη νέων μέτρων ύστερα από συνεχή αύξηση των κρουσμάτων appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα