Νεκρός ο 48χρονος που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά σε εργοστάσιο στη Φυλή. Σε εξέλιξη η επιχείρηση της πυροσβεστικής

Μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Φυλή κοντά στον ΧΥΤΑ, σε έκταση με ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πυροσβεστικού Σώματος εντοπίστηκε ένα άτομο χωρίς τις αισθήσεις του σε εργοστασιακό χώρο παρακείμενο της πυρκαγιάς. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο, οι διασώστες προσπαθούσαν με μαλάξεις να επαναφέρουν τον άτυχο άνδρα, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν. Όταν μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δεν αισθάνθηκε καλά και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις

του. Ο άνδρας ελληνικής υπηκοότητας ήταν 48 ετών και εργαζόταν στην περιοχή.

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής και γι’ αυτό οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Εικόνα από Βαρυμπόμπη.Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικίες, ενώ απαγορεύτηκε η διέλευση οχημάτων προς κτήμα Τατοΐου και Πάρνηθα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικίες, ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται βιοτεχνίες και επιχειρήσεις.

The post Νεκρός ο 48χρονος που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του κοντά σε εργοστάσιο στη Φυλή. Σε εξέλιξη η επιχείρηση της πυροσβεστικής appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα