Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου του σεΐχη του Ντουμπάι. Σενάρια ότι το έσκασε για να γλυτώσει την κακοποίηση. Είχε προσπαθήσει να αποδράσει και η κόρη του

Σε θρίλερ εξελίσσεται η ξαφνική απουσία της έκτης συζύγους του σεΐχη του Ντουμπάι πριγκίπισσα Χάια μπιντ Χουσείν. Η οποία φέρεται να «απέδρασε» για να γλυτώσει από την κακοποίηση του συζύγου της. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πριγκίπισσα ζήτησε πολιτικό άσυλο από τη Γερμανία έχοντας την βοήθεια διπλωμάτη. Οι γερμανικές Αρχές απέρριψαν πιέσεις του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ να οδηγηθεί πίσω στη χώρα, ενώ αρνούνται να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση στα ΜΜΕ. Το ίδιο πράττουν και εκπρόσωποι του Σεΐχη.

Η

45χρονη, κόρη του αποθανόντα βασιλιά της Ιορδανίας, Χουσεΐν, έχει απενεργοποιήσει τους λογαριασμούς στα social media από τον Φεβρουάριο, ενώ δεν έχει κάνει σχεδόν καμία δημόσια εμφάνιση από τον Μάιο.

Φεύγοντας, η Χάια φημολογείται ότι πήρε μαζί της και 35 εκατ. δολάρια ενώ δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα αν βρίσκονται μαζί και τα παιδιά της. Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόπειρα, πέρυσι, της 32χρονης κόρης του Σεΐχη να εγκαταλείψει τη χώρα. Η Λατίφα με μία σειρά από βίντεο μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο βασίλειο, σημειώνοντας πως η ζωή της ως πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Radha Stirling, Διευθύνουσα Σύμβουλος μιας ΜΚΟ του Ντουμπάι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο Οργανισμός είχε λάβει αρκετές αναφορές το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την πρόθεση της Πριγκίπισσας να δραπετεύσει από το αραβικό κράτος.

«Κάθε φορά που κάποιος κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο, αυτό, προφανώς, συμβαίνει επειδή η ζωή του είναι σε κίνδυνο και επειδή έχει υποστεί σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Γνωρίζουμε ήδη ότι Πριγκίπισσα Latifa, κόρη του Σεΐχη, εγκατέλειψε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναζητώντας άσυλο, καθώς έχει υποστεί κακοποίηση στα χέρια του πατέρα της. Τώρα, φαίνεται, πως και η πριγκίπισσα Haya, σύζυγος του Σεΐχη, έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία»σχολίασε η Stirling.

Ο σεΐχης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αναρτώντας ένα ποίημα για την προδοσία. «Εξαπάτησες το πιο σημαντικό πράγμα» αναφέρεται σε αυτό αλλά και «σου έδωσα εμπιστοσύνη και χώρο, το μεγαλύτερο λάθος που έκανες ήταν ότι είπες ψέματα», έγραψε χαρακτηριστικά.

The post Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου του σεΐχη του Ντουμπάι. Σενάρια ότι το έσκασε για να γλυτώσει την κακοποίηση. Είχε προσπαθήσει να αποδράσει και η κόρη του appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα