Φωτιά στην Αρτέμιδα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Σπάτων και Αγ. Κυριακής στη Ραφήνα (βίντεο)

Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Αρτέμιδα και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έχει δοθεί επίσημη σύσταση εκκένωσης στους οικισμούς Αρτέμιδας και Σπάτων, αλλά και Αγίας Κυριακής Ραφήνας.

Παράλληλα, αναφερόμενος στη φωτιά, που ξεκίνησε από τη Ραφήνα, ο Οδήμαρχος Ραφήνας-Πικερμίου κ. Μπουρνούς είπε πως έγινε προληπτική απομάκρυνση κατοίκων από τη συνοικία Δροσιά, ωστόσο η φωτιά στο σημείο τέθηκε υπό έλεγχο.

Σύμφωνα με το irafina.gr, η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 13:30

το μεσημέρι της Πέμπτης, στην Αρίωνος, κοντά στο σημείο όπου κατασκευάζεται το νέο Αθλητικό Παραολυμπιακό Κέντρο, Αρίωνος και Αγίου Γεωργίου. Επιτόπου βρίσκονται 65 πυροσβέστες με 15 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, 5 ομάδες πεζοπόρο τμήμα και 3 ελικόπτερα. Από την πλευρά της Πυροσβεστικής πάντως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί η εκκένωση οικισμού.

Διαβάστε επίσης: Η «μέρα της τραγωδίας». 700 νεκροί και 1000 τραυματίες από έκρηξη σε ορυχείο και σύγκρουση τρένων που έγιναν την ίδια μέρα. Εικόνες απόλυτης καταστροφής …

The post Φωτιά στην Αρτέμιδα – Εκκενώνονται οι οικισμοί Σπάτων και Αγ. Κυριακής στη Ραφήνα (βίντεο) appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα