Φόρτωσαν τον Μακρόν με λουλούδια – Η viral υποδοχή του Γάλλου προέδρου στην Πολυνησία

Viral έχουν γίνει οι εικόνες του Γάλλου προέδρου, Εμανουέλ Μακρόν, από την πρόσφατη υποδοχή του στη Γαλλική Πολυνησία όπου, κατά το έθιμο, τον φόρτωσαν με στεφάνια λουλουδιών.

Κάντε κλικ στο podstories.gr της Μηχανής του Χρόνου και ακούστε τις ιστορίες μας. Ακούστε δωρεάν επιλεγμένα άρθρα και περιηγηθείτε στο podcast μας

Την Κυριακή, υποδέχτηκαν τον Μακρόν στο αεροδρόμιο, καθώς έφτασε στη μεγαλύτερη πόλη, την Παπίτ και πριν μπει στην λιμουζίνα, πέρασαν

στον λαιμό του πάμπολλες «πλεξούδες» λευκών λουλουδιών.

The people of French Polynesia were terribly please to see President Macron yesterday.

pic.twitter.com/aJKT6Dk1Hw

— Daniel Holland (@DannyDutch) July 27, 2021

Το ταξίδι του Γάλλου προέδρου στοχεύει στην ενίσχυση των σχέσεων της Γαλλίας με τις απομακρυσμένες, πρώην αποικίες στο Ειρηνικό.

Η επίσκεψη αναμένεται να επικεντρωθεί σε θέματα κλιματικής αλλαγής αλλά και τις γαλλικές πυρηνικές δοκιμές καθώς και την στάση της Κίνας στην περιοχή του Ειρηνικού.

Ανάμεσα στα θέματα συζήτησης θα είναι και ο ρόλος της Ταϊτής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, που έχει αναλάβει το Παρίσι, αφού εκεί θα διεξαχθούν οι αγώνες σέρφινγκ.

Ακούστε και απολαύστε δωρεάν podcast της Μηχανής του Χρόνου

The post Φόρτωσαν τον Μακρόν με λουλούδια – Η viral υποδοχή του Γάλλου προέδρου στην Πολυνησία appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα