Φιλόζωοι καταγγέλλουν ξυλοδαρμό επειδή κατέγραφαν τα βασανιστήρια γαϊδουριών στη Σαντορίνη. «Μας απείλησαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό»

Θύματα ξυλοδαρμού έπεσαν δυο μέλη της ομάδας Network for Animals στη Σαντορίνη, επειδή σύμφωνα με την καταγγελία τους αποκάλυψαν τα βασανιστήρια που  περνούν τα γαϊδουράκια του νησιού στα χέρια κάποιων ιδιοκτητών.

Αυτό όπως φαίνεται δυσαρέστησε κάποιους από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα μια ομάδα δέκα ανδρών να τους επιτεθεί με μπαστούνια. «Μας είπαν ότι θα μας ρίξουν στον γκρεμό» αποκάλυψαν.

«Δυστυχώς με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζουν

τα γαϊδούρια όταν δεν τους είναι χρήσιμα. Ο ιδιοκτήτης θα οδηγήσει το ζώο στην άκρη ενός γκρεμού και θα το ρίξει από εκεί στο κενό. Αυτοί οι άνθρωποι δεν νιώθουν τίποτα» προστίθεται στην ανακοίνωση της οργάνωσης για το επεισόδιο.

«Μας είπαν ότι αν επιστρέψουμε ποτέ, θα μας σκοτώσουν. Αυτές είναι σοβαρές απειλές και θα πρέπει οι ελληνικές αρχές να διεξάγουν έρευνα» δήλωσε σε δημοσιογράφους το μέλος της οργάνωσης Λουκ Μπάριτ που ήταν παρών στην επίθεση.

The post Φιλόζωοι καταγγέλλουν ξυλοδαρμό επειδή κατέγραφαν τα βασανιστήρια γαϊδουριών στη Σαντορίνη. «Μας απείλησαν ότι θα μας ρίξουν στο γκρεμό» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα