«Εξέγερση» στο παλάτι στην Αγγλία. Γιατί το προσωπικό δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα με την Ελισάβετ. Πως αντέδρασε η βασίλισσα

Ένταση επικρατεί στο παλάτι στην Αγγλία, με την βασίλισσα Ελισάβετ να είναι εκνευρισμένη μετά την «επανάσταση» του προσωπικού της που αρνήθηκε να μείνει μαζί της στο Σάντριγχαμ για ένα μήνα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Sun, ζητήθηκε από μια ομάδα περίπου 20 υπαλλήλων να παραμείνει στο κτήμα στο Νόρφολκ της βασίλισσας, όπου παραδοσιακά περνά κάθε χρόνο τα Χριστούγεννα,

χωρίς τις οικογένειές τους, για τις ανάγκες της διαμονής της βασιλικής οικογένειας την περίοδο των εορτών. Ωστόσο, οι υπάλληλοι αρνήθηκαν επειδή πολύ απλά δεν θέλουν να μείνουν έναν μήνα μακριά από τις οικογένειές τους, πολύ περισσότερο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Όλα αυτά είναι απόρροια των μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό. Απαιτείται καραντίνα για κάποιες μέρες και εν συνεχεία πλήρη απομόνωση από τον έξω κόσμο προκειμένου να μην έρθει σε επαφή η βασίλισσα με κάποιον που έχει τον ιό. Να σημειωθεί ότι διανύει τη δέκατη δεκαετία της ζωής της και ο σύζυγός της οδεύει προς τα 100.

Αν τελικά δεν βρεθεί λύση για το Σάντριγχαμ, η βασίλισσα θα περάσει τα Χριστούγεννα στο κάστρο Γουίνδσορ και όχι στο Νόρφολκ για πρώτη φορά εδώ και 33 χρόνια.

Μια βασιλική πηγή δήλωσε στη Sun: «Η βασίλισσα είναι εξοργισμένη. Το προσωπικό είπε ότι φτάνει πια. Όλοι θέλουν να παραμείνουν πιστοί στη βασίλισσα, αλλά πιστεύουν ότι είναι παρατραβηγμένο να μείνουν μακριά από τις οικογένειές τους για τα Χριστούγεννα. Γίνονται διάφορες συζητήσεις, αλλά είναι πολύ νωρίς να μιλά κανείς για τον Δεκέμβριο».

Πηγή φωτογραφίας:ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα : Ελισάβετ η «αμόρφωτη» βασίλισσα. Δεν πήγε ποτέ σχολείο, έκανε ελάχιστα μαθήματα κατ΄οίκον και στην εφηβεία, έκανε μόνο ιδιαίτερα μαθήματα στο Σύνταγμα και το Δίκαιο…

The post «Εξέγερση» στο παλάτι στην Αγγλία. Γιατί το προσωπικό δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα με την Ελισάβετ. Πως αντέδρασε η βασίλισσα appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα