ΝΒΑ: Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς προσέφερε «χείρα βοηθείας» στον άστεγο Ντελόντε Ουέστ. Πήρε τον πρώην παίκτη από βενζινάδικο και τον πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης

Για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια ο πρώην άσος του ΝΒΑ Ντελόντε Ουέστ εθεάθη σε άσχημη κατάσταση, ζητιανεύοντας στους δρόμους του Ντάλας. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, εικόνες του, στις οποίες κυκλοφορεί ρακένδυτος, έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι NBAers έχουν κινητοποιηθεί για να τον βοηθήσουν, με τον ίδιο όμως να το αρνείται.

Πιο αποφασιστικός αποδείχθηκε ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς Μαρκ Κιούμπαν. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ,

προσφέρθηκε να πληρώσει ο ίδιος το πρόγραμμα αποτοξίνωσης του Γουέστ, ο οποίος στο παρελθόν είχε αρνηθεί αντίστοιχες προτάσεις, ωστόσο πλέον φέρεται να σκέφτεται πιο σοβαρά από ποτέ να δεχθεί, προκειμένου να βάλει την ζωή του σε μία τάξη.

Μαρκ Κιούμπαν, ιδιοκτήτης των Μαβερικς

Μάλιστα ο Κιούμπαν πήγε σε ένα βενζινάδικο στο Τέξας όπου είχαν δει για τελευταία φορά τον Ουέστ και τον πήρε ώστε να του προσφέρει βοήθεια για να πάει στο ίδρυμα και να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Mark Cuban Picks Delonte West Up At Gas Station, Family Hoping For Rehab https://t.co/rFJOn0wTsO

— TMZ (@TMZ) September 28, 2020

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουέστ είναι πλέον 37 χρονών, με το ΝΒΑ πρακτικά να τον έχει αποβάλλει από τις τάξεις του λόγω προβληματικής συμπεριφοράς η οποία όπως έγινε γνωστό αργότερα οφείλεται στο γεγονός ότι πάσχει από διπολική διαταραχή.

Πηγή φωτογραφιών: ΑΠΕ- ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμα : Ο παίκτης του ΝΒΑ που ζητιανεύει στους δρόμους. Τον βοήθησαν αλλά ξανακύλησε, λόγω διπολικής διαταραχής

The post ΝΒΑ: Ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς προσέφερε «χείρα βοηθείας» στον άστεγο Ντελόντε Ουέστ. Πήρε τον πρώην παίκτη από βενζινάδικο και τον πήγε σε κέντρο αποτοξίνωσης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΝΒΑ, Μάβερικς, Ντελόντε Ουέστ, Πήρε,nva, maveriks, ntelonte ouest, pire