Εύβοια. Καρέ καρέ η διάσωση εγκλωβισμένων από ελικόπτερο του στρατού. Καταγγελίες γιατί δεν λειτούργησε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112

Δείτε την επιχείρηση διάσωσης, με ελικόπτερο των Ενόπλων Δυνάμεων, εγκλωβισμένων ανθρώπων σε ταράτσες στην Εύβοια.

Δεν λειτούργησε το 112

Σε δηλώσεις που έκανε από την Εύβοια όπου μετέβη το μεσημέρι της Κυριακής, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε ότι οι νεκροί ανέρχονται σε πέντε ενώ δύο άνθρωποι αγνοούνται.

Πολλές είναι οι καταγγελίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ότι ο πολυδιαφημισμένος αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 δεν λειτούργησε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες αυτές ο αριθμός έκτακτης ανάγκης δεν απαντούσε στις κλήσεις

των πολιτών.

«Αν λειτουργούσε το 112 θα είχαμε εκατόμβη, έχουμε 5 νεκρούς τρεις πνίγηκαν στην προσπάθεια τους να διαφύγουν. Είχαμε ετοιμάσει το 112. Είναι επιχειρησιακό εργαλείο, δεν είναι πανάκεια» σημείωσε, εξερχόμενος από το δημαρχείο των Βασιλικών όπου συμμετείχε σε συσκέψεις με τον περιφερειάρχη, τους δημάρχους και τους επικεφαλής όλων των δυνάμεων που συμμετέχουν στις επιχειρήσεις στην πληγείσα περιοχή.

Στην Εύβοια τη Δευτέρα ο Μητσοτάκης

Σε μήνυμά του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter αναφέρει: «Εκφράζω τη βαθιά μου οδύνη για τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους στην Εύβοια και τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους τους. Ενημερώνομαι συνεχώς για την πορεία των διασώσεων και την έκταση της καταστροφής και αύριο θα μεταβώ στην πληγείσα περιοχή».

The post Εύβοια. Καρέ καρέ η διάσωση εγκλωβισμένων από ελικόπτερο του στρατού. Καταγγελίες γιατί δεν λειτούργησε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης 112 appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα