Επίθεση με βιτριόλι. Τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ «ξεθολώνουν» το πρόσωπο της γυναίκας που έκανε την επίθεση. Ισχυρό άλλοθι για τις 3 από τις δέκα ύποπτες

Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να λυθεί ο γρίφος με το πρόσωπο της γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη.

Τα εγκληματολογικά εργαστήρια δηλώνουν έτοιμα να ξεθολώσουν την εικόνα της μαυροφορεμένης από τις κάμερες ασφαλείας, μέσα από συγκεκριμένες διεργασίες.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, κατάφεραν μέσα από καταθέσεις που έδωσαν φίλοι και γνωστοί της Ιωάννας να σχηματίσουν αρχικά έναν κύκλο δέκα βασικών υπόπτων που μετά τη συζήτηση που είχαν μαζί τους, οι τρεις απορρίφθηκαν λόγω ισχυρού άλλοθι.

Τι στοιχεία έχουν μέχρι στιγμής οι αρχές

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο της δράστιδος, πρόκειται για μια γυναίκα μετρίου αναστήματος με ύψος κοντά στο 1.68. Το χρώμα των μαλλιών της είναι μελί και το μήκος φθάνει μέχρι τον ώμο. Όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, φορά ζακέτα μέχρι το γόνατο, κασκέτο και αθλητικά παπούτσια, ενώ έχει και σακίδιο στην πλάτη.

The post Επίθεση με βιτριόλι. Τα εργαστήρια της ΕΛΑΣ «ξεθολώνουν» το πρόσωπο της γυναίκας που έκανε την επίθεση. Ισχυρό άλλοθι για τις 3 από τις δέκα ύποπτες appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα