Επισκέφθηκε τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα και συνομίλησε με μαθητές ο Σωτήρης Τσιόδρας

Με αφορμή τη διεθνή ημέρα για την πρόσβαση των κρατουμένων στην εκπαίδευση, ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας παραβρέθηκε σήμερα στις φυλακές ανήλικών Αυλώνα. Αφού άκουσε τις ανάγκες τους, τους μίλησε με το ζεστό και ξεχωριστό του τρόπο για την πανδημία.

Τον καθηγητή ευχαρίστησε, με ανάρτησή του στο Facebook, ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα.

«Τον ευχαριστώ εκ μέρους των μαθητών μας τόσο για την παρουσία του

στο σχολείο και τη φυλακή, για την οποία έλαβε γνώση, ώστε να μπορεί να προτείνει λύσεις, όσο και για την έννοια του για την προστασία των μαθητών μας. Είναι πολύ σημαντικό να μη κλείσει το σχολείο», δήλωσε ο διευθυντής του Γυμνασίου-Λυκείου Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Αυλώνα.

Στο πλαίσιο της διεθνούς ημέρας για την Εκπαίδευση στη Φυλακή, οι μαθητές παρουσίασαν μουσικά, θεατρικά και εικαστικά δρώμενα, χόρεψαν, τραγούδησαν και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το πώς αντιλαμβάνονται οι ίδιοι την εκπαίδευση μέσα στις φυλακές και τι σημαίνει για αυτούς το σχολείο.

Διαβάστε ακόμα : Τσιόδρας : Με ανοσία της αγέλης θα κλείσει ο κύκλος της πανδημίας. Το μεγάλο δίλημμα του lockdown: Δημόσια Υγεία ή Οικονομία

The post Επισκέφθηκε τις φυλακές ανηλίκων Αυλώνα και συνομίλησε με μαθητές ο Σωτήρης Τσιόδρας appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα