Η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το επτάμηνο λοκντάουν

Φορώντας ροζ ταγέρ και κόκκινο κραγιόν, η 94χρονη βασίλισσα Ελισάβετ αποχώρησε από το Μπάκιγχαμ για πρώτη φορά μετά από επτά μήνες καραντίνας. Συνοδευόταν από τον εγγονό της, Δούκα του Κέιμπριτζ, πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Η Αυτού Μεγαλειότης αποχώρησε από τη βασιλική κατοικία», είναι η επίσημη ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.

The Queen, with The Duke

of Cambridge, visits @dstlmod and formally opens the new Energetics Analysis Centre – a state-of-the-art building dedicated to scientific research and analysis to protect the UK against terrorist and criminal threats relating to explosives. pic.twitter.com/7AUzA8bZ8Y

— The Royal Family (@RoyalFamily) October 15, 2020

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η Βασίλισσα Ελισάβετ επισκέφθηκε το Εργαστήριο Επιστήμης και Τεχνολογίας (Dstl) στο Πόρτον Ντάουν, κοντά στο Σάλσμπερι και συνάντησε επιστήμονες που παρείχαν σημαντική υποστήριξη στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισε η Βρετανία την πανδημία. Η Βασίλισσα Ελισάβετ μετέβη στην περιοχή με ελικόπτερο, ενώ ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έφτασε με αυτοκίνητο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε την καραντίνα στην κατοικία της στο Μπέρκσαιρ για λόγους ασφαλείας αλλά δεν καθόταν με σταυρωμένα τα χέρια.

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : twitter

Διαβάστε ακόμα : «Εξέγερση» στο παλάτι στην Αγγλία. Γιατί το προσωπικό δεν θέλει να κάνει Χριστούγεννα με την Ελισάβετ. Πως αντέδρασε η βασίλισσα

The post Η πρώτη εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ μετά το επτάμηνο λοκντάουν appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα