Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε συγκέντρωση κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη. Έγιναν προσαγωγές

Ένταση επικράτησε μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών σε συγκέντρωση κατά του lockdown, στη Θεσσαλονίκη. Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν μπουκάλια στους αστυνομικούς και εκείνοι απάντησαν με χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης. Έγιναν προσαγωγές.

Οι διαδηλωτές

συγκεντρώθηκαν κοντά στον Λευκό Πύργο, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή lockdown. Αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί τόπου προκειμένου να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης, με τους διαδηλωτές να αντιδρούν.

Πηγή βίντεο: Thestival Gr

Πέταξαν μπουκάλια και μπογιές προς του αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση. Μετά τα επεισόδια έγιναν προσαγωγές.

Πηγή βίντεο : GR TIMES

Πηγή αρχικής φωτογραφίας : youtube

Διαβάστε ακόμα: Το «Μάτι της Μοσούλης». Ο νεαρός ιστορικός που έκανε διπλή ζωή για να καταγράφει τα εγκλήματα του ISIS. Οι αναρτήσεις που αποκάλυψαν την βία του Ισλαμικού Κράτους

The post Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας σε συγκέντρωση κατά του lockdown στη Θεσσαλονίκη. Έγιναν προσαγωγές appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα