8 Λέξεις: Αυτή η γυναίκα είναι ο εφιάλτης του Αιμίλιου

18:33 6/11/2020 - Πηγή: Youfly

Ο εφιάλτης του Αιμίλιου Φωκά, είναι μια γυναίκα που βάζει φωτιά στη σειρά «8 Λέξεις» καθώς ένα μυστικό αποκαλύπτεται.

Μια γυναίκα κρύβεται τελικά πίσω από τον εφιάλτη του Αιμίλιου.

Πρόκειται για μια συνάδελφο του δημοσιογράφο από την οποία ο Αιμίλιος είχε υποκλέψει μια έρευνα της, χάρις την οποία άνοιξε ο δρόμος για την επαγγελματική του καταξίωση. Απεναντίας η συνάδελφο του μετά από αυτήν την εξέλιξη ένιωσε πολύ απογοητευμένη και οδηγήθηκε στην αυτοκτονία. Από τότε ο Αιμίλιος νιώθει τύψεις για το θάνατο της. Και αναγκάζεται να παίρνει ηρεμιστικά

χάπια για να μπορεί να κοιμάται τα βράδια.

«Βουτηγμένος» στο αλκοόλ ο Νικηφόρος

Εν τω μεταξύ στην ίδια σειρά ο Νικηφόρος νιώθει τεράστια απογοήτευση από την υπόθεση των αναβολικών στην οποία εμπλέκεται ο πατέρας του και το ρίχνει στο αλκοόλ.

Η Εύα από τη πλευρά της βλέποντας τον να πίνει συνεχώς προσπαθεί να του σταθεί και να μάθει τι τον βασανίζει. Ωστόσο ο Νικηφόρος δεν θέλει να πει το παραμικρό στη γυναίκα του και της μιλά με γενικότητες. Για να ξεφύγει από τις ερωτήσεις της και να την ηρεμήσει της λέει ότι δέχεται να μείνει η Ολυμπία μαζί τους. Η Εύα χαίρεται με την απόφαση του αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα η χαρά αυτή θα κρατήσει για λίγο.

Οι εντάσεις μεταξύ Νικηφόρου και Ολυμπίας βγαίνουν ξανά στην επιφάνεια και τα πράγματα παίρνουν μια επικίνδυνη τροπή.

Την ίδια ώρα ο Νικηφόρος επισκέπτεται τον πατέρα του και του ανακοινώνει την απόφαση του να παραιτηθεί από την εταιρία επισημαίνοντας του ότι έχει χάσει πλέον την εμπιστοσύνη του. Ο πατέρας του προσπαθεί να τον μεταπείσει αλλά ο Νικηφόρος έχει πάρει την απόφαση του και του εξηγεί ότι δεν θέλει να εμπλέκεται στις παράνομες δραστηριότητες του.

Nέα πρόσωπα εισβάλουν στις «8 λέξεις»

Δύο νέα πρόσωπα θα εισβάλουν στη συνέχεια στις «8 λέξεις». Ο Γιάννης Σπαλιάρας θα αντικαταστήσει τον Αλέξη Παππά στον ρόλο του δολοπλόκου χαρακτήρα που υποδύεται.

Ο ίδιος ο Σπαλιάρας αναφερόμενος πρόσφατα στον ήρωα που θα υποδυθεί τόνισε: «Θα με δείτε, ναι, στον ρόλο του Αλέξη Παππά. Μπαίνω στη σειρά και γίνομαι ο Αλέκος που, θα έλεγα, δεν είναι και το καλύτερο παιδάκι. Εκβιάζει τα παιδιά του Αρώνη, την Ηλιάνα και τον Δημήτρη και έχει πληροφορίες που μπορεί να τους στείλουν στην φυλακή. Το ίδιο κάνει και στη γυναίκα του, την εκβιάζει. Την έχει παντρευτεί για τα λεφτά. Κάποια στιγμή θα πέσουν οι μάσκες στο ζευγάρι και θα αποκαλυφθεί ότι ζουν έναν λευκό γάμο. Όταν όλο αυτό θα έρθει στην αντίληψη του Αρώνη, εκεί θα αγριέψουν τα πράγματα. Για όσους παρακολουθούν τη σειρά και έχουν εικόνα για τον χαρακτήρα του Αρώνη, μπορούν να καταλάβουν».

Επίσης στη σειρά αυτή του ΣΚΑΙ θα δούμε στη συνέχεια και ένα ακόμη νέο πρόσωπο. Πρόκειται για τον Γιάννη Κρητικό, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον ρόλο ενός άντρα που θα μπει στην ομάδα φύλαξης του Άκη Αρώνη και θα φέρει τα πάνω κάτω στο περίγυρο του φαρμακοβιομήχανου. Θα γίνει το πρωτοπαλίκαρο του Αρώνη, αλλά παράλληλα θα προκαλέσει την οργή του όταν θα βάλει στο μάτι την Αποστολία!

Μια γυναίκα λοιπόν γίνεται ο εφιάλτης του Αιμίλιου στις 8 Λέξεις και οι εξελίξεις αναμένονται συγκλονιστικές στη συνέχεια!

Ίντριγκες, ανατροπές και σασπένς στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΣΚΑΙ «8 λέξεις», καθώς ξεκινάει το σχέδιο εκδίκησης του Άκη Αρώνη εναντίον της Βικτώριας και του Μιχαήλ.

The post 8 Λέξεις: Αυτή η γυναίκα είναι ο εφιάλτης του Αιμίλιου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα