Εκλογές 2019: Ποιοι επώνυμοι μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι έμειναν εκτός. Οι εκπλήξεις και οι χαμένοι

Αρκετά γνωστά ονόματα από τον καλλιτεχνικό αλλά και τον αθλητικό χώρο ήταν στα ψηφοδέλτια των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. 

Κατάφεραν να εκλεγούν η ηθοποιός Ελένη Γερασιμίδου στην Ανατολική Αττική με το ΚΚΕ, η τραγουδίστρια Ραλλία Χρηστίδου στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών με τον ΣΥΡΙΖΑ, συγκεντρώνοντας σχεδόν 20.000 σταυρούς.

Βουλευτική έδρα με το ΜέΡΑ25 κέρδισε ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Στην Α’ Πειραιώς την τελευταία έδρα που πήρε η Νέα Δημοκρατία την κέρδισε η Νόνη Δούνια, μοντέλο αλλά και τηλεοπτική ηθοποιός. Μάλιστα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές κατάφερε να εκλεγεί δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» του Γιάννη Μώραλη. Με τη Νέα Δημοκρατία εκλέγονται επίσης οι δημοσιογράφοι  Κωνσταντίνος Μπογδάνος στην Α’ Αθήνας, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ακόμα μια περίπτωση που ενώ εξελέγη, αυτή τη φορά στο ευρωκοινοβούλιο, αποφάσισε να αφήσει την έδρα της και να στηρίξει να δοκιμαστεί στην εγχώρια πολιτική αρένα είναι η Σεμίνα Διγενή, η οποία παρέδωσε την έδρα της και αποφάσισε να στηρίξει το ΚΚΕ στις εθνικές εκλογές.

Δεν κατάφεραν, ωστόσο, να μπουν στη Βουλή ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης, που ήταν υποψήφιος με τη ΜέΡΑ25, ο ποδοσφαιριστής Τάκης Φύσσας με τη ΝΔ, ο μπασκετμπολίστας Δημήτρης Παπανικολάου με τη ΝΔ, η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα με το ΚΙΝΑΛ, ο τραγουδιστής Στάθης Δρογώσης με το ΚΚΕ, ο ηθοποιός Παύλος Ορκόπουλος με το ΚΚΕ, η ηθοποιός Νικολέττα Βλαβιανού με το ΚΚΕ, ο ηθοποιός Γιώργος Πετρόχειλος με τη Χρυσή Αυγή και ο προπονητής και παίκτης μπάσκετ Στηβ Γιατζόγλου με τη Χρυσή Αυγή. Επίσης, «χαμένη» η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου με το ΚΙΝΑΛ.

The post Εκλογές 2019: Ποιοι επώνυμοι μπαίνουν στη Βουλή και ποιοι έμειναν εκτός. Οι εκπλήξεις και οι χαμένοι appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Αναζητήσεις
πόσους ψήφους στην α πειραιώς ο στηβ γιατζόγλου
Τυχαία Θέματα