Μητσοτάκης : «Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης»

Δηλώσεις έκανε ο νέος Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Αναλυτικά είπε: «Η κοινωνία θέλει να πάμε μπροστά όλοι μαζί. Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Είμαι εδώ για όλους».

«Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση, έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης. Και στέκομαι με σεμνότητα και σεβασμό απέναντι στη λαϊκή ετυμηγορία. Δεν θα διαψεύσω τις ελπίδες σας.  Αξίζουμε καλύτερα και ήρθε η ώρα για να το αποδείξουμε και στην πράξη.

Ζήτησα ισχυρή εντολή και μου τη δωσατε απλόχερα. Δεν θα σας διαψεύσω.Ευχαριστώ από καρδιάς τη σύζυγό

και τα παιδιά μου. Νιώθω να με συνοδεύει η ευχή των γονιών μου.

Απευθύνομαι στους Έλληνες του εξωτερικού: Δεν σας ζητάω να επιστρέψετε, αλλά να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας εδώ. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε. Το κύρος της δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί. Στόχος, να κάνουμε τη ζωή κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδας καλύτερη.Η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα. Η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι γιατί το μέλλον δεν μπορεί να περιμένει. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός, ξημερώνει μια νέα μέρα για την πατρίδα μας».

The post Μητσοτάκης : «Θα είμαι Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Αναλαμβάνω τη διακυβέρνηση έχοντας επίγνωση της εθνικής ευθύνης» appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα