Έκαψαν ομοίωμα γκέι ζευγαριού σε καρναβάλι στην Κροατία, ενώ ο κόσμος επευφημούσε. Αντέδρασαν για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Σάλος έχει προκληθεί με το βίντεο που κυκλοφόρησε από καρναβάλι σε πόλη της Κροατίας, κατά τη διάρκεια του οποίου βάζουν φωτιά σε ομοίωμα ενός γκέι ζευγαριού που κρατάει στην αγκαλιά ένα μωρό, με το πλήθος να επευφημεί την ομοφοβική πράξη.Σύμφωνα με τη TheSun, το περιστατικό σημειώθηκε την Κυριακή στο Ίμοτσκι, το οποίο βρίσκεται στα νότια της χώρας, με τον πρόεδρο, Ζόραν Μιλάνοβιτς, να το καταδικάζει αναφέροντας ότι πρόκειται για «επαίσχυντη, απάνθρωπη και απολύτως απαράδεκτη πράξη».

Το ομοίωμα παρουσιάζει δύο άνδρες

να φιλιούνται ενώ κρατάνε ένα μωρό με το πρόσωπό του να έχει τη φωτογραφία του βουλευτή Νέναντ Στάζιτς, ο οποίος πρόσφατα τάχθηκε υπέρ της αναδοχής παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.

Ο εκφωνητής της εκδήλωσης ακούγεται να λέει την ώρα που ανάβει η φωτιά: «Ας βάλουμε φωτιά σε αυτή την αποκρουστική οικογένεια με το μωρό Νέναντ Στάζιτς», με τον κόσμο να επικροτεί το θέαμα.

Δείτε στο 1:41:00

πηγή: reader.gr

The post Έκαψαν ομοίωμα γκέι ζευγαριού σε καρναβάλι στην Κροατία, ενώ ο κόσμος επευφημούσε. Αντέδρασαν για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα