Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι πριν το lockdown στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για το πάρτι που διοργανώθηκε, το βράδυ της Πέμπτης, λίγο πριν από την επιβολή lockdown στη Θεσσαλονίκη, παρήγγειλε στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης Παναγιώτα Γκίκα, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr,  ζητείται

να διερευνηθεί αν υπήρξε παράβαση της υπουργικής απόφασης για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού και ενδεχομένως παράβαση του άρθρου 285 του Ποινικού Κώδικα.

Το εν λόγω πάρτι, όπως φαίνεται και στα video τα οποία κυκλοφόρησαν στα σόσιαλ μίντια, διοργανώθηκε σε γνωστό μπαρ στα Λαδάδικα.  Στην παραγγελία για την προκαταρκτική έχουν επισημανθεί και δημοσιεύματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το συγκεκριμένο πάρτι συνοδεύονται από σχόλια όπως «ο,τι προλάβουμε» και «το 2021 ξανά».

Στα στιγμιότυπα διακρίνονται δεκάδες νεαρά άτομα διασκεδάζουν, χωρίς μάσκες και αποστάσεις την ώρα που στη Θεσσαλονίκη από νωρίς το πρωί της Πέμπτης σχηματίστηκαν τεράστιες ουρές από πολίτες που περίμεναν να κάνουν rapid test και τα κρούσματα στην πόλη χτυπούσαν «κόκκινο»

Διαβάστε ακόμα: Απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 10, μάσκα παντού και αναστολή ομαδικών ερασιτεχνικών αθλητικών εκδηλώσεων. Προτάσεις ειδικών για να αποφευχθεί ένα γενικευμένο λοκ ντάουν

The post Εισαγγελική παρέμβαση για το πάρτι πριν το lockdown στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα