Έγκλημα στα Φιλιατρά. Έλειψε από το σπίτι για 20 λεπτά και όταν επέστρεψε βρήκε την αδελφή της νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό

Η αδερφή μίας 57χρονης από τα Φιλιατρά έλειψε για 20 λεπτά και μόλις επέστρεψε σπίτι,  τη βρήκε νεκρή.Η Ασφάλεια Καλαμάτας διερευνά την υπόθεση θανάτου μιας 57χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της την Τετάρτη το μεσημέρι στην περιοχή Γιόλακα, στα Φιλιατρά Μεσσηνίας.

Η αδερφή της άτυχης γυναίκας που βρισκόταν στο σπίτι, έλειψε για χρονικό διάστημα περίπου 20 λεπτών και επιστρέφοντας βρήκε την αδερφή της νεκρή μέσα στο σπίτι με τραύμα στο λαιμό, πιθανόν από μαχαίρι, σύμφωνα με πληροφορίες του gargalianoionline.gr.

Άμεσα

έσπευσαν στο σημείο αστυνομικοί από το Τμήμα Τριφυλίας, το Τμήμα Γαργαλιάνων, της ΟΠΚΕ, της Σήμανσης, αλλά και η Ασφάλεια Καλαμάτας, ωστόσο, περισσότερο φως υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

αρχική εικόνα: pixabay

Διαβάστε στη «ΜτΧ»:  «Ελληνικό CSI» το 1969. Το σκίτσο του δολοφόνου, που δημοσιεύτηκε και οδήγησε στη σύλληψή του. Η εν ψυχρώ δολοφονία ιδιοκτήτριας ενεχυροδανειστηρίου στο κέντρο του Πειραιά

The post Έγκλημα στα Φιλιατρά. Έλειψε από το σπίτι για 20 λεπτά και όταν επέστρεψε βρήκε την αδελφή της νεκρή με τραύμα από μαχαίρι στο λαιμό appeared first on ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

Keywords
Τυχαία Θέματα